Ships In The Night

Nya Zeeland har något som kallas "The great walks" vilket är 9 olika vandringsleder allt från 2-7 dagars vandringar. Eftersom jag ska göra en 3-dagars i slutet av månaden så har jag gjort lite olika leder med bara dagsutflykter senaste tiden. 
 
Utsikten från Queen Charlotte
 
Jag gick Queen Charlotte-spåret förra veckan. Vacker led som går rätt högt över havsytan med fantastisk utsikt över bukten. Stannade till i Cable Bay 2 nätter och slappde med får och höns som knallade omkring mig.
Cable Bay
 
I lördags mötte jag upp Amie så vi har campat i Abel Tasman´s nationalpark vilket är en av de mest populära av de 9 lederna. Har vart trevligt med lite sällskap efter några nätter ensam. Har vart galet varmt och vackert väder så första dagen gick vi bara en liten sväng och spenderade dagen på stranden.

 
I måndags fick vi för oss att göra en längre led och gav oss ut på en 7-timmars. Vad vi inte visste var att de första 3 timmarna var en brantare och brantare klättring uppför ett berg. Himla utsikt när man väl kom upp men var helt slut och det var varmt som sjutton med solen som stekte rakt på oss så vi var utan vatten de sista 3 timmarna. Nästa punkt på inköpslistan: tabletter för att rena vattnet i floderna!

 
Utsikten över Abel Tasman högt, högt upp
 
 
 
I tisdags tog vi de rätt lugnt och körde en sväng. Tog en fika nere i stan och körde upp till en grotta som Amie gick en tur i, jag såg dem i Australien så jag väntade utanför och slappade i solen. Besökte även ett vattenhål där vattnet kom ut ur berget och startade en flod, väldigt klart och iskallt vatten. Var superfint ställe!
 
 
 
Ships In The Night - Mat Kearney
I tisdags tog vi de rätt lugnt och körde en sväng. Tog en fika nere i stan och körde upp till en grotta som Amie gick en tur i, jag såg dem i Australien så jag väntade utanför och slppade i solen. Besökte även et vattenhåll där vattnet kom ut ur berget och startade en flod, superfint ställe!En trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Veronica Wallgren

Ser verkligen helt underbart ut!

2016-03-10 @ 07:15:28 URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/
Postat av:Josefin Nilsson

Så himla fina bilder!

Svar: Tack så mycket! :)
Malin

2016-03-10 @ 08:11:10 URL: http://josefinnnilsson.blogg.se/

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin