Promise Of Lakes

Nelson
 
I onsdags plockade jag upp Abbie från Nelson´s flygplats och det är nu vi två som ska resa runt södra ön av Nya Zeeland. Vi tillbringade ett par dagar i Nelson, en rätt liten men mysig och trivsam stad som ligger vackert vid vattnet. Hittade bland annat en pärlbutik som hade pärlor upp längs hela väggarna och hängande i rader från taket. Snubblade även över guldsmeden som gjorde "Ringen" till Sagan om ringen-filmerna.
 
 
Klättrade upp till "Center of New Zealand" en dag som är den punkt de utgick ifrån när de började rita kartorna över Nya Zeeland. 
 
 
Sista dagen besökte vi lite vingårdar och smakade vin, eller snarare Abbie smakade och jag luktade eftersom jag skulle köra. De har många trevliga vingårdar runt Nelson och ett par riktigt goda viner.
 
 
Påväg mot Westport stannade vi till i Nelson Lakes Nationalpark och åt lunch och gick en sväng, superfint ställe! Kallt som sjutton med blåsten men bara man klädde på sig så var det helt ok, värt att frysa för att se det.
 
 
Promise Of Lakes - LurayEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin