Man! I Feel Like A Woman!

En sak som händer i Nya Zeeland under jul och nyår är att allting stänger under två veckor, även biblioteket där jag i vanliga fall använder internetet så därför blir det nu en summering av senaste två veckorna. 

24e december blev inte riktigt som julafton brukar vara, jobbade på förmiddagen och sen hade vi en jullunch på jobbet. Åt skinka och frukt och godis och delade ut "secret-Santa" klappar. Det var väldigt trevligt och jag rullade därifrån för att jag åt för mycket gott. 
 

Juldagen som är den stora firardagen här började med att jag ställde klockan på halv 6 för att prata med min kära familj som precis hade delat ut julklappar där hemma i Sverige. Lyckades somna om och sova några timmar till innan jag gick hem till Mel för en brunch, gick hem till mig igen och gjorde mig iordning, plockade upp Abbie och sen hem till Jon & BJ för julfest på kvällen. Var en väldigt lång men trevlig dag med galet varmt väder, sol, trevligt folk och god mat. Jobbade alla mellandagarna men lyckades ligga lite på stranden innan jobbet ett par dagar, sommaren har äntligen kommit! Fort galet kallt i vattnet men varmt och skönt på land. 


Nyår spenderades hemma hos Rebecca med återigen ett helt gäng av härligt folk och jag tror faktiskt att det är ett av de roligaste nyår jag haft. Alla var glada, vädret var varmt och det var bara allmänt härlig stämning! 


Har varit i Wellington i 4 månader nu(!) och har bara 2 kvar innan det är dags att börja röra på sig igen. Får se vad detta år för med sig för spännande äventyr! 

Gott nytt år till er alla härliga människor där ute!

Man! I Feel Like A Woman! - Shania TwainEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin