Love Is Beginning

 
 
Har tillbringat de senaste dagarna uppe i Balance, ca 2 timmar norr om Wellington hos Kristen och hennes familj ute på deras farm. Var sjukt härligt att komma ut på landet igen, klappa på katter och hund och kossor. Kul att se Kristen igen med, va ett tag sen senast. Vi var bland annat och plockade blåbär. Att plocka blåbär Nya Zeeland är inte som att plocka blåbär hemma. För det första är blåbären ca 3 gånger så stora. För det andra är blåbärssnåren inte snår utan 2 m höga buskar. För det tredje går man inte ut i skogen utan åker till en odling, ungefär som när vi plockar jordgubbar. Så var lite anorlunda men de har väldigt goda blåbär!
 
 
På vägen hem stannade vi till vid väderkvarnarna. Hela kullarna runt deras farm är täckta med massor av väderkvarnar.
 
 
Deras hus, tyckte om det. Skulle kunna ha något liknande själv i framtiden. Samt Kristen och hennes mamma Helen när vi äter lunch på ett litet café.
 
 
Tar in kor för mjölkning. Kristen försöker bevisa att hon kan vinna mot en ko som vill gå därifrån. Hon förlorade.
 
 
 
Har vart ett par trevliga dagar och nu kan jag faktiskt säga att jag sett någonting annat än Wellington i Nya Zeeland. Yey!
 
Love Is Beginning - Imginary FutureEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin