Everything

Har hänt massa senaste veckan men vet ändå knappt vad jag ska skriva här, har nog kommit ur form när de kommer till de här med bloggande. Men lite kort, förra helgen började med att jag och Amie tog en tur till förorten Eastbourne, vi har hittat ett totalmysigt café där som gör galet gott kaffe och ligger på stranden så vi satt är och hade de trevligt några timmar.
 
 
I Wellington har de något som heter "Cigna Round The Bays" en gång om året, lite som vårruset men man får välja om man vill göra 6,5 km, halvmaraton eller fullat maraton. Min boss anmälde oss att springa 6,5 km och de var skoj men ett himla påfund att ha det klockan 9 på morgonen. Jag är inte vaken nog att springa den tiden på dygnet!
 
 
I onsdags hade vi en stor hej då middag med alla från jobbet och dagen efter var vi några av tjejerna ute och tog några drinkar. Kommer verkligen sakna alla på jobbet, så otroligt härliga människor och vi har haft många roliga stundet tillsammans!
 
Den här helgen började Wellingtons Festival, en 3 veckor lång festival med massa musik, dans och teater uppträdanden. "Art festival" tror jag de kalla de, så jag och Amie var och kollade på invigningen i fredags. Var 150 människor i olika åldrar som flög in från Kanade för att göra ett dansuppträdande, rätt coolt faktiskt.
 
 
Igårkväll gck jag, Amie och Abbie ut och åt middag. Var gott med gillade efterrätten bäst, bananravioli med choklad och pistagenötter. Mums!
 
 
Så imorgon är det dags. Väskorna är packade, sista dagen på jobbet avslutad och nu är det snart dags att sova sista natten i Wellington.
Here we go!
 
Everything - LifehouseEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin