Everything

Har hänt massa senaste veckan men vet ändå knappt vad jag ska skriva här, har nog kommit ur form när de kommer till de här med bloggande. Men lite kort, förra helgen började med att jag och Amie tog en tur till förorten Eastbourne, vi har hittat ett totalmysigt café där som gör galet gott kaffe och ligger på stranden så vi satt är och hade de trevligt några timmar.
 
 
I Wellington har de något som heter "Cigna Round The Bays" en gång om året, lite som vårruset men man får välja om man vill göra 6,5 km, halvmaraton eller fullat maraton. Min boss anmälde oss att springa 6,5 km och de var skoj men ett himla påfund att ha det klockan 9 på morgonen. Jag är inte vaken nog att springa den tiden på dygnet!
 
 
I onsdags hade vi en stor hej då middag med alla från jobbet och dagen efter var vi några av tjejerna ute och tog några drinkar. Kommer verkligen sakna alla på jobbet, så otroligt härliga människor och vi har haft många roliga stundet tillsammans!
 
Den här helgen började Wellingtons Festival, en 3 veckor lång festival med massa musik, dans och teater uppträdanden. "Art festival" tror jag de kalla de, så jag och Amie var och kollade på invigningen i fredags. Var 150 människor i olika åldrar som flög in från Kanade för att göra ett dansuppträdande, rätt coolt faktiskt.
 
 
Igårkväll gck jag, Amie och Abbie ut och åt middag. Var gott med gillade efterrätten bäst, bananravioli med choklad och pistagenötter. Mums!
 
 
Så imorgon är det dags. Väskorna är packade, sista dagen på jobbet avslutad och nu är det snart dags att sova sista natten i Wellington.
Here we go!
 
Everything - Lifehouse
Tillbaka till toppen

The Daylight

Så tiden har kommit. Mina 6 månder i Wellington har kommit till en enda och om 1,5 vecka så är det dags för mig att dra vidare. Har börjat processen med att flytta nu, som att säga upp boende, jobb, gym, säga hej då till folk o så vidare. Blir alltid lite mer verkligt när man börjar med sådana saker. Är lite bitterljuv känsla att lämna staden, har ju varit mitt hem i ett halvår och jag har hittat min lilla plats här. Men är superexalterad att ge mig iväg och se resten av Nya Zeeland med! Är ju det här jag har jobbat ihop pengar till senaste 6 månaderna. Och! Har ju hittat en liten bil desutom! En liten Toyota Corolla som jag och Abbie ska köra runt med. Ser verkligen fram emot det.
 
Wellington älskar graffiti/street art. Man hittar sånt här överallt och jag älskart!
 
Amie, Maggie och Abbie under Maggie´s sista kväll.
 
Har inte hänt mycket senaste tiden i övrigt, har haft fint väder senaste veckan så jobbat väldigt mycket. Min kära rumskamrat Maggie lämnade mig ju för 3 veckor sen så i hennes ställe har skotska Ammie flyttat in och vi har haft riktigt kul ihop. Knallade iväg till Wellington Zoo för ett par veckor sen och kollade på söta djur och förra veckan tog vi oss över till Eastbourne som är ett litet samhälle på andra sidan bukten. Hittade ett supermysigt café som hade Wellingtons godaste kaffe och morotskaka, mums! 
 
Lite söta djur från Wellington Zoo
 
The Daylight - Andrew Belle
 
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin