Concerning Hobbits

Så jag jobbar mig sakta men säkert norrut. Kom fram till Rotorua, en mysig stad men stank som pesten. Hot springs i all ära men områden där de finns luktar inge vidare. Hittade några lerpooler med. Nån som vill ha ett lerbad? Tror inte de, är 60-80 grader i de där poolerna.
 
 
 
En annan sak som finns i Rotarua är Redwood Forest. Något som jag ville se men inte hann med i USA, så blev glad när jag fick veta att de fanns här. Är gigantiskt stora de där träden! Mysigt att gå omkring i.
 
 
Så idag var de dags att besöka Sagan Om Ringens lilla hobbitby Fylke, Tror jag de heter på svenska? Är helt galet vilka detaljer Peter Jacksson tänkte på när han gjorde de där filmerna.
 
 
 
Den lilla gula dörren är Sam´s hus!
 
 
Och självklart en bild med Bilbo och Frodos "lilla" ställe. Är gigantiskt i jämförelse med de andra hobbit-hålen. Jag vill ha ett hobbithål. Kan bygga ett o ha o bo i uppe på min glaciär istället för en igloo.
 
 
 
Concerning Hobbits - Lord Of The Rings SoundtrackEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin