När vi gräver guld i USA

Så jag åkte iväg till Sacramento under helgen på en liten weekend bara för att komma ifrån storstan lite och se nånting nytt. Sacramento är Kaliforniens huvudstad och innehåller statens huvudbyggnad. Var även här de hittade guldet under 1800-talet som startade guldrushen i Kalifornien. Måste tyvärr meddela att jag inte snubblade över nåt guld när jag knallade omkring. Tyckte om Sacramento. En väldigt liten stad och inte mycket att göra men den var söt att gå omkring i och fin med mycket träd och grönska.
 
 
Var nere i Gamla Stan och kollade lite, de har behållt det som det var förr så det såg ut som en riktig cowboyställe. Dom hade en staty för Ponnyexpressen där med. Antar att ni har hört om Buffao Bill? De red genom  8 delstater för att leverera post och bytte häst var 20:e km. Ska tydligen ha tagit i snitt 10 dagar. Lite skillnad mot dagens 1 sek för att skicka meddelande till andra sidan jordklotet.
 
 
Lägger inte lite bilder på mitt vandrarhem med bara för att jag tappade hakan när jag kom in där. Var ett gammal viktorianskt hus med stor matsal, gammal hederlig träinredning och bara världens mysigaste ställe. Var inte alls som ett vandrarhem utan mer som ett litet personligt hotell. Hade kunnat bo där länge!
 
 
När Vi Gräver Guld I USA - Glennmark, Eriksson & StrömstedtEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin