Where I Come From

Har varit i Kaitoke Regionalpark idag. I skillnad mot andra 25åringar som är ute och festar och umgås på fredagskvällen gick jag och la mig klockan 10 för att gå upp klockan 7 en lördagsmorgon för att gå i en skog. Jag tror hoppet är ute med mig. 
 
 
Jag klättrade till toppen av dessa berg. Förstår ni backarna?
 
Men det var definitivt värt det. Tog några timmar att ta sig dit men gick smidigt och vid 11 kunde jag börja min lilla vandring. Det började med att gå uppför, och sen uppför lite till. Jag som älskar backar fick börja med 1,5 timmes oavbruten backe upp i bergen. Yes. Svor lite längs vägen men jag tog mig upp och efter det var det en väldigt vacker och trevlig promenad i 3 timmar. 3 timmar? Tänker du nu, hon måste ha gått långt. Det var 7,5 km. Jag skrattade nästan lite när jag läste att det skulle ta 3 timmar för 7 km i broschyren men de hade rätt. Antagligen backarna och den ojämna terrängen.
 
 
 
Stannade visserligen och fotade lite då och då och njöt av utsikten med men ändå. Var otroligt varierad natur där uppe på berget. Gick genom både regnskog, lövskog, buskage och lite annat smått och gott. 
 
 
En del av terrängen jag knallade igenom.
 
I slutet av spåret kom jag till andra entrén av parken och det är där se filmade Rivendell i Sagan om Ringen-filmerna. Var lite intressant att se men det man inte tänker på (jag hade i alla fall inte de) är att de filmerna är 15 år gamla (!). Gissa hur mycket terrängen förändras på 15 år? Fastän man såg träden som var med hade man aldrig kunnat känna igen sig om det inte varit för att man hade det på en skylt mitt framför näsan. Men var kul o se och de hade behållt lite props.
 
Lite sagan om ringen 
 
Träffade några snälla damer där som erbjöd mig skjuts tillbaka vilket jag uppskattat tackade ja till. Annars hade jag behövt gå hela vägen tillbaka eftersom bussen bara fick till ena änden av parken. Hade en väldigt lyckad ledig dag!
 
Hittade ett bekvämt träd att vila i
 
Utsikt från bergen
 
Where I Come From - LifehouseEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:mamma

Vilken häftig vandring, den hade jag velat vara med på. kram kram

2015-10-24 @ 11:58:01
Postat av:Anonym

Häftigt kram pappi

2015-10-25 @ 08:45:12

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin