We R Who We R

Så livet i Nya Zeeland rullar sakta men säkert på, förstå, jag har varit här i 1,5 månad nu. Jösses vad tiden flyger. Jobbar om dagarna, umgås på vandrarhemmet på kvällarna och besöker min lilla marknad på söndagarna för att inhandla veckans grönsaker. (Och nu blir du stolt över mig pappa, lagar matlådor varje kväll trots att jag delar kök och kyl med 40 andra pers, de du!) Har till och med skaffat gym- och bibliotekskort så nu är jag en äkta Wellingtonbo.
 
 
 
Lägger upp lite bilder på mitt boende för tillfället. Kommer eventuellt flytta nästa vecka men är inte säkert. Är i alla fall här på WorldWide Backpackers jag bott än sålänge.
 
Köket och utsidan
Hallen på nedervåningen och min lilla hörna
 
Var på Te Papa för ett par veckor sen med Mel och Rebecca. Är ett gigantiskt museum här i stan med 4 olika våningar med lite av varje. Vi stannade dock på första våningen, bara det tog 3 timmar att gå igenom. Det var mycket om jordens plattor och naturfenomen där. Jordbävningar, tsunamis, vulkaner etc. De har dessutom en tillfällig utställlning just nu om Gallipolikriget som var riktigt intressant. De var uppbyggt som en liten labyrint med händelseförloppet och de hade ett gäng gigantiska vaxdockor i början av varje del. Var väldigt verklighetstrogna (om man bortser från att de var minst 5 gånger normal storlek) och sjukt välgjorda. Ska väl ta mig dit nån dag och se resten med.
 
 
 
We R Who We R - Ke$haEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:pappi

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad stolt jag blir, duktig tjej. Härliga bilder. Lite avis ååånej. Kram saknar dig .
Måste kolla vad en biljett kostar hmmmmmm.

2015-10-16 @ 17:35:53
Postat av:Maud

Härligt att du har det så bra. Var o hälsade på i Bråthagen idag, där var det bra också. Och gott kaffe =)
Lev gott! Kram.

2015-10-18 @ 16:05:20

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin