People Like Us

Vädret blir bättre, dagarna varmare, solen går ner senare på kvällen. Allt som visar att sommaren men på samma gång är det jul om en månad. Snacka om att snurra till det i huvet. Julkänslorna lär lysa med sin frånvaro i år.
 
Jobbade nere i kiosken vi har på stranden förra veckan och det var hur härligt som helst. Kommer va nice att jobba där i sommar. Samma dag var vi ett gäng från jobbet som gick och klättade åt och middag. Var lite stolt över mig själv att jag tog mig ända till toppen på några väggar. Men ska erkänna att det var nervöst första gången och jag ville inte kolla ner. Men var kul sen. Jobbigt som sjutton dock, armarna bara skakade i slutändan.
 
 
 
 
Tayne, Kristen, Jag, Katie och Kate
 
 
People Like Us - Kelly Clarksson
Tillbaka till toppen

It Is What It Is

För 16 månader sedan låg jag i en sjukhussäng jag knappt kunde ta mig upp ur, jag kunde inte öppna en vattenflaska eller borsta håret. Med endast 17% muskelstyrka kvar i kroppen är allt lite annorlunda. Men sen vände det, medicinerna slog till och jag fick sakta men säkert tillbaka rörligheten. Mycket har hänt sen dess och jag är nu mer eller mindre tillbaka som jag var och jag är glad över att jag inte lät sjukdomen hindra mig från att göra vad jag älskar, resa. Trots att allt är bra mycket mer komplicerat när man är sjuk och måste tänka på regler för att föra in mediciner i landet, blodprover och kontakt med läkare så är de ändå värt det. Jag har varit runt i Europa, USA, Asien och Nya Zeeland under senaste året och det går. Jag är inte helt säker på vad jag vill säga med det här inlägget. Att jag är stolt antar jag. Och tacksam. Jag hade kunnat ta det säkra före de osäkra, stanna hemma i tryggheten med familj och den svenska läkarvården, slippa den ständigt gnagande känslan om vad jag har i kroppen och rädslan att hamna i den där sjukhussängen igen. Men det gjorde jag inte. Jag vågade ta kämpa för mina visum och ge mig iväg och för det är jag stolt. Att jag inte gav upp. Men det hade aldrig gått utan mina vänner och framför allt familj, med allt stöd och hjälp. Så för det är jag tacksam och till er vill jag säga tack, tack för allt. It Is What It Is - Lifehouse


Tillbaka till toppen

This Is Halloween

Var ju Halloween i helgen och Graham hade bett mig och Kristen att jobba på ett event inne i stan för barn. Så vi fick hyra en varsin dräkt och sen hjälpte min vän Rebecca oss att fixa sminket, tyckte nog att resultatet blev riktigt bra! Rebecca jobbar med teater i London så hon hade full koll på vad hon gjorde. Barnen idag är dock inte så rädda längre, istället för att tycka vi var läskiga kom små 2åringar fram och ville ta kort. Hmm.. Men vi hade kul och det var stort pådrag på eventet så det var kul.
 
Jag som just blivit färdigsminkad och Rebecca som fixar Kristen.
 
vårt lilla stånd på eventet. ser vi inte lyckliga ut?
 
 
This Is Halloween - The Nightmare Before Christmas
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin