Yellow Cab To Midnight

 
Mina fötter gör ont. Jag har gått och gått och gått. Och sen tog jag tunnelbanan. Manhattan ser allt mindre ut på kartan än vad det är. Men har fått se massa saker. De typiska husen, alla branstegar och sjutusen gula taxibilar. Är lite roligt att se de saker, som man så ofta ser på tv och film, i verkligheten. Även om det kanske inte är så märkvärdigt med brandstegar så är det ändå nåt som får en att tänka på NY och jag tycker allt att de har en viss charm. Är mycket mindre människor här än vad jag räknat med dock. Tycker nog att de är mer folk i London faktiskt. Men rätt härlig stad annars, varannan dörr man går förbi är ett café så hur kan man inte älska det liksom?
 
 
Var en rätt lång resa att ta sig hit, åkte från Norrköping halv 12 på förmiddagen med tåget för att vara säker på att komma fram i tid så blev lång väntan på flygplatsen, speciellt eftersom planet var en timme försenat. Sen kom jag fram till JFK flygplatsen där jag blev utfrågad av en liten man som ville veta vad jag skulle göra i USA. Han tyckte det var konstigt att jag skulle vara här i hela tre månader, vet inte riktigt vad som skulle va konstigt med det dock. Kom fram till vandrarhemmet och var i säng ca halv 7 på morgonen svensk tid (00:30 i USA). Tror ni det gjorde att jag sov längre? Icke. Efter 4 timmars sömn så tyckte tydligen kroppen att det räckte så kommer nog sova gott inatt.
 
 
När jag gick omkring under dagen rörde jag mig neråt mot Times Square. Var mycket mindre än vad det ser ut på tv (precis som klockan på Grand Central, den var jätteliten! Fast rätt söt.) fast det var mycket fler skärmar än vad jag räknat med. Därefter tog jag mig ner till Ground Zero. Jag har ju besökt några minnesplatser nu och jag måste säga att Ground Zero är verkligen en fin en. Det är så maffigt men vackert och stilfullt på samma gång och jag tycker det är en väldigt fin plats att minnas. Blev förvånad över hur rent de var, väntade mig nästan massa skräp i vattnet men folk verkar respektera vad de står för och håller det rent.
 
 
Yellow Cab To Midnight - RestlessEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Spritt

Det känns som att man bara måste ta sig dit någon dag :)

Svar: Det tycker jag du ska, härlig stad! :)
Malin

2015-06-10 @ 05:59:47 URL: http://sprittsprangande.blogg.se/
Postat av:mamma

Skönt att du kom fram ordentligt <3. Häftigt att få se allt, var rädd om dig. Kram kram

2015-06-10 @ 08:35:29
Postat av:Anonym

Nice kram pappi

2015-06-10 @ 18:03:59

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin