Wheels In The Sky

En sak som jag anser är väldigt amerikanskt är baseball. Därför var jag ju tvungen att gå och se en match och roligt nog ville de andra med följa med så både Ronja, Anni, Chris och Jayde hängde med och kollade. Måste erkänna att baseball i sig är en oerhört tråkig sport, men var kul ändå. Massa folk och stämningen i arenan var härlig. Vi kollade på Chicago White Sox mot Kansas City Royals och hemmalaget fick spö så de sjöng om det men mot slutet fixade de en homerun och vilket liv det blev. Publiken jublade, maskotar dansade, tavlorna visade "HOMERUN" med stora bokstäver och raketer fyrades av. Var ganska skoj att se!
 
Baseball!

Måndagen började jag med att gå på en tur nere i city och fick höra lite om staden och byggnaderna. Visst ni till exempel att Chicago hade världens högsta byggnad under 23 år? Eller att mer eller mindre hela staden var byggd av trä och brann ner under 1871 på grund av en kossa som sparkade omkull en lampa? (Det är i alla fall vad lokalbefolkningen väljer att tro var anledningen).
 
Början av Route 66 finns i Chicago

En annan grej som vi inte får glömma om Chicago är att det är här den första brownien bakades. Det om något borde göra det till en viktig stad. Heja Chicago! Som choklad- och bakverksälskare var jag ju helt enkelt tvungen att prova. Så vi köpte en varsin och det finns bara ett ord för den. Mums!
 
 
Wheels In The Sky - JourneyEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:mamma

Tänk vad du får se och vilken resa du gör men saknar dig allt här hemma <3 många kramisar mammi

Svar: Ja den här resan är väldigt upplevelserik! Sjukt kul men har lite hemlängtan ibland ;) kram!
Malin

2015-07-25 @ 17:39:07

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin