Walk Away

När jag bestämde mig för att åka till Minnesota och en farm mitt ute i ingenstans visste jag inte mycket om den här delen av USA. Minnesota? Vad sjutton finns det att göra där? Inte alltför mycket visade det sig. Det är bara platt landskap och raka vägar överallt och närmsta storstad är 2 timmar bort. Men det gör inget. För jag har fått nya vänner här. Och bredvid Minnesota har vi South Dakota. Tillsammans med Ronja och Anni packade vi in väskorna, tältet och kylväskan och tillsammans begav vi oss iväg på en roadtrip genom South Dakota.

DAG 1
 
 
Vi begav oss iväg runt 9 på morgonen och rullade mot Saoux Falls. En liten stad precis vid Dakotas östra gräns. Att vi ville dit var för att de skulle ha några vattenfall där. Vi kom dit och det var riktigt fint. Röda klippor som hade massor av små vattenfall som flöt ihop. Var en väldigt häftig plats måste jag säga. Hade dock lite otur här. Eller var rent klantig, beroende på hur man ser det. I vilket fall snubblade jag (nej, jag var inte nära att landa i vattnet), landade på knäna och reste mig upp. I tron om allt var ok. Icke vad fel jag hade. 2 timmar senare kunde jag inte stödja på foten och jag tackar gudarna att campingplatsen hade 1: kryckor jag fick låna, 2: ägarens mamma var sköterska på röntgenavdelningen och kunde konstatera att den inte var bruten utan bara stukad så jag slapp en tur till sjukhuset. Puh. Kan dock gå på den nu, så var värst första 2 dagarna.
 
 

Vidare till vår resa. Efter fallen så hoppade vi in i bilen igen och åkte vidare till Mitchell där vi skulle sova. Mitchell har ett så kallat majspalats. Det är mer eller mindre ett hus som de har dekorerat med majs. Var rätt kul faktiskt och tyckte om bilderna de gjort med hjälp av majs i olika färger. Ni anar inte vad med olika saker de hade hittat på och göra med majs därinne i form av souvenirer. Visst för att jag tycker majs är gott men jag kände inget större sug efter att ha ett majsarmband.
 

Det mer eller mindre sammanfattar vår första dag, kommer dela upp resan i olika inlägg för att det inte ska bli alltför mycket på en gång. Fortsättning följer!

Walk Away - SeptemberEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin