Poison In Your Mind

Roadtrip South Dakota - DAG 2
 

Under vår andra dag spenderade vi mycket tid i bilen. Åkte längs stora vägen till Missourifloden och då svängde vi av för att köra lite småvägar längs floden. En av de saker jag verkligen gillade med att South Dakota var det varierade landskapet. Från majsfält mm byttes det nu ut mot stora slätter som sträckte sig i oändlighet. Vägarna sträckte ut sig mil efter mil och man såg ingenting på evigheter. Inte ens ett träd. Bara stora prärier och den långa vägen. Tror det eller ej men det har viss charm det med.
 
 

Senare under dagen kom vi fram till "The Badlands". Efter att ha åkt i oändlighet med ingenting att se på så var det så maffigt att se det anorlunda landskapet. Det är bergsformationer som påverkats av vatten och vind och skapat ett landskap olikt allt annat jag sett. Så himla häftigt. Vi tältade i den nationalparken under natten och det var inte helt fel att kravla ut ur tältet på morgonen och se bergen sticka upp runt omkring en. Inte fel alls.
 
 
 
Fortsättning imorgon!
 
Poison In your Mind - PowderfingerEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin