Holes In The Sky

Anledningen till att jag åkte till Chicago var att det låg "i närheten" och är en ganska stor stad i USA. Jag skulle aldrig ha kommit på tanken att åka till USA enbart för att besöka Chicago men oj är jag glad att jag åkte! Chicago är en superhärlig stad och fin att gå omkring i. Påminner lite om en mindre och lugnare variant av New York. Jag, Anni och Ronja har bott hos en kille som heter Rob och hans katt Charlie. Det är första gången jag testade couchsurfing och det är faktiskt riktigt kul. Första kvällen hade han fixat en mexicans måltid, en typ av taco fast mycket starkare och med getkött. Var lite annorlunda men gott.
 
Utsikten från Rob´s lägenhet och hans katt Charlie

På lördagen åkte vi till stranden hela bunten och mötte upp Rob´s kompis Victoria och hennes två couchsurfing gäster Jayde och Chris från Nya Zealand. Tillbringade dagen där och på kvällen gick vi omkring inne i city innan vi gick för att äta pizza. Dock inte en vanlig pizza utan Chicago´s berömda "Deep Dish Pizza", är en pizza bakad i djup form och med massa pålägg. Borde inte ätit så mycket som jag gjorde, men kunde helt enkelt inte sluta! Så gott!
 
Chicagos kända silverböna!
 
Pizza! Fr.v. Anni, Jayde, Chris, Jag, Ronja, Bob och Victoria
 
Holes In The Sky - M83En trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin