Heart And Mind

Roadtrip South Dakota - DAG 4
 

Så The Black Hills är så maffigt att vi gärna ville stanna och utforska lite mer av bergen. Åkte in i Custer vildmarkspark och det går inte ens att beskriva hur vägen slingrade sig upp och ner i bergen. Vi såg väldit mycket djur när vi var där, buffalos, präriehundar, nån form av antilop och vilda åsnor. Var så häftigt och buffalona var hur häftiga som helst. Såg först bara ett par stycken men så kom vi över en kul och så hade vi plötsligt hur många som helst framför oss, var säkert 100 stycken och de låg på fälten och gick över vägen. Superhäftigt.
 
 
 

Vår sista tältplats låg inne i Pine Ridge Indian Reservat så vi ägnade eftermiddagen åt att åka dit. Stannade till i Wounded Knee och kollade på minnesplatsen för massakern som hände där. Vi kände oss lite som ufo:s när vi var i reservatet, vi var inne i en mataffär och alla stirrade på oss för vi var de enda vita där inne, alla andra var "native americans" (är det uramerikaner på svenska? Inte lätt det här med att göra allt på engelska och skriva på svenska) och vi lyste förmodligen turister. Vi kom i alla fall tills slut fram till Singing Horse där vi skulle tälta och det visade sig vara en vanlig gård så vi slog upp vårt tält brevid en lekställning och umgicks med ett par andra ungdommar som jobbade där. Var otroligt fint där dock och det skulle varit hur härligt som helst att rida över kullarna där.
 
 
Sista dagen skulle vi bara hem så vi tillbringade 11 timmar i bilen och kom tillbaka till farmen vid 8 på kvällen. Har vart en sjukt rolig resa och South Dakota är verkligen en underbar stat, rekommenderar den till alla som gillar djur och natur!

 
Bilderna från roadtripen är från både mig, Anni och Ronja.
 
Heart And Mind - Kina GrannisEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin