God Bless America

Igår va det 4:e juli och här i USA är ju det en väldigt stor högtid och vi bestämde oss för att åka iväg från farmen under dagen och åka upp till Minneapolis. Vi tillbringade dagen med Ann:s dotter Christine, hennes son + flickvän och Ann:s sondotter från tyskland + hennes pojkvän. Så vi var ett litet gäng.
 
Så på fredagkvällen var vi med grannen Kevin och hans fru Ann till 4e Juliparaden i Albert Lea, den var mycket större än den jag och Ronja snubblade över häromveckan och massa folk. Glad att jag fick se en parad till 4e juli, tycer det hör till och Kevin och Ann var hur trevliga som helst!
 
 
 
Så det första vi gjorde på lördagen var att köra över till Wisconsin och åka i stora badringar på en flod. Vi band ihop ringarna och hade kylväskor med oss så vi hade picknick på floden och kollade på massa fulla ungdomar som firade 4e juli. Var riktigt roligt att flyta omkring där på floden. Fram till att det kom en stor sten och jag ramlade av och snällt fick stå och kolla på medans de andra flöt vidare. Hmpf. Men de fick stop på det och väntade lite längre ner men det är inte lätt att gå i en flod full med stenar!
 
Ronja, jag och Annie
 
Efter floden så stannade vi till i Stillwater på vägen hem och åt glass och gick längs Missisippifloden och lyssnade på musik.
 
 
Sist men inte minst så var vi i Minneapolis och kollade på fyrerkerierna över staden. Var en trevlig dag och dessa människor är så sjukt trevliga!
 
 
Har för övrigt ägnat veckan åt att måla ett av stallen så nu ärdet så fint där inne! Men är trött på att måla just nu. Men är så mycket roligare att hålla på med hästarna i ett rennt och fint stall och det blev mycket ljusare när det blev vit färg inne i boxarna.
 
Imorgon ska jag på campingresa med Ronja och Annie i 5 dagar, ska åka över hala South Dakota till The Black Hills.
 
God Bless America - Dizzy WrightEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin