Don´t You Think It´s Time

Roadtrip South Dakota - DAG 3
 

När vi åkte in i nationalparken under gårdagen så åkte vi bara en kort bit innan campingplatsen kom, vilket innebär att vi fick börja med nöjet att åka genom resten av parken för att ta oss till nästa punkt. Måste erkänna att det var lite svårt att köra för jag var mer intresserad av att kolla på utsikten än att hålla koll på bilen. De borde ha varningsskyltar om det. På ett ställe hittade vi ett par getter som klättrade omkring. Är så fascinerad över att de faktiskt klarar av att hålla sig upprätt och skutta omkring på lodräta väggar. Helt galet. Jag skulle vilja ha den balansen.
 
 

Till slut kom vi fram till "The Black Hills". Så långt västerut man kan komma i South Dakota och huvudmålet för våran resa.  Återigen ändrades landskapet något enormt och plötsligt befann vi oss i berg som sträckte sig upp mot himlen och vägar som gick upp och ner så att man fick lock för öronen. Älskade verkligen de bergen. Så häftigt. Vi åkte till Mount Rushmore där 4 av  USA:s presidenter är urkarvade i bergen och blickar ut. Återigen, enda ordet att beskriva det med är maffigt. De är galet stora och jag kan bara tänka mig arbetet att hugga ut dem. Åkte även förbi "Crazy Horse" som även det är en staty uthuggen ur klipporna, men av den kända indianen som rider en häst. Dock har de jobbat med den i åratal och är fortfarande inte färdiga och staten är inte så glad i den så undrar om den någonsin kommer bli klar.
 
 
 
Vid halv 10 kom vi äntligen fram till vår campingplats och slog upp tältet i skenet från ficklamporna.
Det var allt för denna dag, sista dagen kommer imorgon!
 
 
Don´t You Think It´s Time - Bob EvansEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin