Fog At Whitsand Bay

Så saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig när man backpackar men det är ju lite av tjusningen att inte alltid veta vart man ska. I vilket fall hade vi väldigt lite planer angående Malaysia så vi började med att boka en resa ner till ön Penang. Var en lång bussresa på 12 timmar ner dit från Koh Lanta men gick rätt bra ändå. Tyckte väldigt mycket om Georgetown staden som vi bodde i. Var massa små gator och gränder och caféer överallt tillsammans med gatumålningar. Hur charmigt som helst. Är väldigt förtjust i sådana saker. Hade gärna stannat där lite längre men  så blidde det inte.
 
 

Jag besökte även ett chokladmuseum och ett fotomuseum som var rätt intressanta båda två. Fotomuseet hade över 300 kameror samlade från runt om i världen från olika årtionden, mörkerrum och berättelser bakom kända foton. Mycket att kolla på och riktigt intressant.

De lilla tankarna vi hade var att vi ville till östkusten för det är finast där men eftersom det är monsunperiod där nu och ständigt regn fick vi hålla oss till västkusten istället. Slutade upp med att vi bokade biljetter till Langkawi, en ö norr om  Penang, så blev lite fel håll men, men. Stannar nog vara här på Langkawi nån vecka i alla fall.
 
 
 
Fog At Whitsand Bay - Richard Ingham & Mary McCartyEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin