Dive

Hit och dit far vi och vi har nu både hunnit anlända och åka ifrån Khao Lak. Tyckte väldigt mycket om Khao Lak, mysig stad, han tyvärr bara vara där tre nätter men en del hann vi med. Hittade en jättemysig restuang vid stranden första kvällen som vi åt kvällsmat på. Den råkade även ha 3 gudomligt söta hundvalpar som kom fram och gosade. Funderade på att ta med en hem som souvenir. Den skulle nog få plats i väskan om jag kastar lite kläder.
 
Tillbringade en dag på en utflykt ut till Similan Islands som ligger ca 3 timmar med båt utanför Khao Lak. Var fint där ute och Sofie höll på och dök medans jag snällt fick nöja mig med att snorkla, men fick se två sköldpaddor (yippieyey!) så ska inte klaga och det var en härlig utflykt.
 
Tyckte som sagt om Khao Lak, men är en sak jag blev lite konfunderad över. Som det är vida känt är ju Khao Lak ett av ställena som fick mycket stryk av tsunamin 10 år sedan. Detta har de nu gjort till en turistattraktion. Folk står och posserar framför polisbåten som flöt upp 2 km på land och de säljer t-shirts och plastblommor och ljus med tryck om 10årsdagen. Det är ju viktigt att händelsen kommer ihågs men tyckte nog att det var lite makabert. Men det kanske bara är jag.
 
Lyckades även tappa bort mitt bankkort så nu får Sofie vakta sitt med sitt liv för annars får vi lite problem. Är framme i Koh Lanta nu i alla fall och ska ta det lugnt här några dagar innan vi skuttar över till Malaysia istället.
 
 
Dive - Steven Curtis Chapman
 En trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Pappi

hoppas att du har spärrat kortet, hoppas att ni löser allt med sofies kort. Var rädda om er . saknar er. Kram pappi

Svar: Kortet är spärrat. Sålänge sofies inte försvinner är det lugnt. Saknar er med, kram
Malin

2015-01-23 @ 19:04:45
Postat av:mamma

Härligt det låter förutom kortet, vet du var det försvann? Kram kram

Svar: Antingen ramlade det ur plånboken eller så glömde jag det i automaten. Men det är spärrat nu så. Kram
Malin

2015-01-24 @ 11:09:08

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin