Phoenix

Så har varit hemma några dagar nu, var en lång resa från Singapore hem och jag har lyckats dra på mig en förylning men annars gick det bra. Tillbringade ju ett par dagar i Singapore efter Kuala Lumpur och första dagen begav vi oss över till ön Sentosa. Vi skulle egentligen bara gå omkring och njuta av vädret och ligga på stranden ett tag men så snubblade vi över en vattenpark som erbjöd att man fick bada med delfiner så vi gjorde det istället. Var en sötnos vid namn Tala vi fick gosa med.
 
Andra dagen gick vi omkring och kollade i staden, började med Chinatown och gick därifrån genom staden och längs floden tills vi kom till utkanten där man hade utsikt över Singapore´s speciella byggnader och en staty som sprutade vatten. Var rätt trevligt stad att gå igenom och gillar man att shoppa är staden toppen då den består av en mängd olika shoppingcenter men annars fanns det inte alltför mycket att göra så de 2 dagarna vi hade där räckte.
 
 
Phoenix - Molly SandenEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin