Flares

2 veckor kvar av 2015. Jag hänger inte riktigt med i svängarna men sa tydligen vara jul nästa vecka. Konstigt.
 
Var på Te Papa Museumet igår och kollade in nya utställningen av Dreamworks Animation. Man fick se intervjuer av skaparna, props, bilder och hur det går till väga när man skapar en animerad film. Var inte jättemycket nytt för mig som pluggat det i 3 år men väldigt intressant i alla fall. De hade byggt upp ett rum där man fick se en snabb film där det kändes som man flög på en drake från filme How To Train Your Dragon. Rätt häftigt. Fanns mycket kul att kolla på för en nörd som mig.
 
 
 
De små modellerna de byggde upp för Madagaskar och How To Train Your Dragon
 
En tidig teckning av Mästerkatten i Stövlar från Shrek
 
 
Två av mina favoritfilmer från Dreamworks, Spirit och Prinsen av Egypten
 
 
Flares - The Script
Tillbaka till toppen

Return of The Lion

 
Var med Maggie i The Weta Cave häromdagen. Det är ett litet ställe här i Wellington som gör massa kläder, vapen, designer mm till filmer, spel etc. Måste erkänna att det stället ligger väldigt högt över drömställen att arbeta på! De gjorde bl.a. väldigt mycket till Sagan Om Ringen, King Kong, Avatar och Narnia filmerna. Var kul att besöka. Var totalförbjudet att fota inne på turen vi tog på grund av rättigheter med mera men vi fick se hur de jobbar och lite andra behind the scene saker. Väldigt kul. De hade ett litet minimuseum med lite saker från de olika filmerna med. Och väldigt mycket sagan om ringen grejer man kunde köpa.. Tänker inte ens tala om hur mycket de sakerna kostade. Blev lite blek när jag såg prislapparna. Så fick nöja mig med foton som souvenirer därifrån!
 
Hjälmar från Sagan om Ringen samt båge m.m. från Narnia
 
Kan ju inte åka till Weta utan en bild på Gollum
 
Min nya pojkvän, söt va?
 
Maggie, helt ovetande om att hon är på väg att bli krossad av ett troll. Samt lite fötter från hobbitarna i Sagan om Ringen.
 
Return Of The Lion - Chronicles Of Narnia Soundtrack
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin