Towards The Sun

Så efter vår roadtrip tog jag flyget till San Diego. Var ju lite av en resa det med, en kompis från Phoenix hade fixat billigare flygbiljetter för hon jobbar för flygbolaget, det innebar att jag var på "Stand By" listan och först fick gå på planet när det fanns en ledig plats över. Det finns ju alltid tomma stolar när man flyger, eller hur? Inte denna gång. Först på plan nr 7 fick jag en plats och hade då varit 12 timmar på flygplatsen. Kom till Phoenix där jag skulle byta och göra om hela processen igen. Hade dock tur här och kom med första planet till San Diego. Tur att jag har övat på att vänta på flygplatser.
 
 
San Diego är soligt med palmer, stränder och affärer. Ganska trevlig stad att tillbringa lite tid i. Gick omkring nere vi hamnen häromdagen och där har de ett gigantsikt skepp med, kallas det flygflotta? Plan från militären i alla fall som man kunde gå omkring och kolla på. Tog även en sväng förbi en utställning från Comic Con. Fatta vad kul det hade varit att gå på det! Måste med andra ord åka tillbaka hit nån gång. Vilken himla osis.
 
 

Var uppe vid en strand som heter La Jolla i torsdags och där har de massa sälar på stranden. Var lite kul när vågorna spolade upp en av sälarna mitt bland allt folk och alla bara kastar sina saker och springer skrikande 20 meter upp. och han bara satt där och kollade. Skrattade lite åt dom då.
 
 
Towards The Sun - RihannaEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Anonym

Hmmmm har börjat jobba . Är inte ett dugg avis. Kraaaaaaam från Pappi 😆

2015-08-10 @ 07:25:25

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin