To Zion

Arizona/Utah Roadtrip - Del 4
 
 

Vårt första stop i Utah var St. George där vi skulle sova hos en tjej som  hette Sam. Kom dit på tisdagskvällen och umgicks lite. På onsdagen åkte vi ut till Zion Nationalpark alla tre för att vandra. Gjorde 2 olika leder. Den första var en klättring upp till en liten damm som skapade vattenfall längre ner i ravinen. Var galet varmt och det tog sin lilla tid att klättra upp men utsikten var värt det. Var väldigt mysigt där uppe vid dammen dessutom så vi satt och smaskade på lite frukt och bars innan vi gick ner igen.
 

Den andra leden var sjukt rolig! Först gick vi en bit längs med floden men sen tog vägen slut och om man vill fortsätta längre in i ravinen fick man gå i floden. Vissa delar var riktigt djupa och man såg inte botten så man fick känna sig för noga var man satte fötterna eftersom botten var full av hala stenar. Men var så vackert och häftigt där inne och jag hade kunnat gå i timmar i den där floden. Måste leta reda på nåt sånt ställe hemma i Sverige!
 
 
 
To Zion - Lauryn Hill, Carlos SentanaEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin