The Phoenix

Har hänt så mycket senaste veckan och jag har vart mer eller mindre utan internet så därför kommer uppdateringarna lite sent, men ska se om jag kommer ihåg det från början så kommer de dag per dag.
Efter Chicago flög jag ner till Phoneix, Arizona. Redan när jag klev av planet vi halv 10 på kvällen fick jag en chock av hur varmt det var i jämförelse mot norra USA. Min värdinna Danni plockade upp mig på flygplatsen och hon var hur snäll som helst.
 

Första dagen knallade jag omkring inne i Phoenix och kollade runt lite. Inte alltför mycket att se men det var en fin stad och hittade ett område där de hade hur mycket olika minnesmärken som helst. Allt från 2:a världskriget till 11 september. Fanns ett museum där som jag gick omkring lite i med.
 
 
 

Dag två åkte vi med hennes vänner en bit utanför Phoenix för att flyta omkring på floden i badringar, samma som jag gjorde 4e juli i Wisconsin. Detta var dock lite annorlunda för naturen skiljde sig så mycket. Bergen som reste sig var magiska och de har gigantiska kaktusar som tydligen bara växer i den här delen av världen. Men det om jag gillade mest var att när vi åkte längs floden så kom det ner vilda mustanger och drack från vattnet! Var bara ett par meter ifrån ett par av dom och såg flera föl. Hur häftigt som helst!
 
Jag och Danni

Tanken var att jag skulle vara i Phoenix under helgen men det där med att planera kan jag börja ge upp för jag följer det ändå inte. Hoppade istället på en road trip med en tjej från Schweiz som heter Michelle upp genom Arizona och Utah. En helt fantastisk resa!
 
Vackra Phoenix!
 
The Phoenix - Fall Out BoyEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin