San Francisco

 
San Francisco. Staden jag längtat mest efter att besöka och slutet på min resa i USA. Och nu är jag här. Och det är inte en besvikelse! Är en superhärlig stad med natur, härlig stämning och vacker arkitektur. Är väldigt trevligt att bara gå omkring och kolla och vandra omkring här. Även om det är många backar. Första dagen gick jag upp mot Golden Gate Park och på vägen dit subblade jag över The Painted Ladies. Visste inte ens att de fanns så det var lite kul. Söta små glada hus i alla fall. 
 
The Painted Ladies
Golden Gate Park
 
I förrgår gick jag och Sarah omkring och kollade lite bara. Tog oss ner till hamnen och Pier 39 där det låg en hel hög med sälar och gottade sig. Var mysigt där nere med massa shoppar, resturanger och färsk fiskmarknad.
Är trevligt att kunna gå omkring i staden i skillnad mot LA där man var tvungen att åka buss överallt.
 
 
Igår bestämde vi oss för att hyra cyklar så jag, Sarah och Patricia åkte iväg vid 11 på morgonen. Var tillbaka 9 på kvällen, helt utmattade och ont i rumpan men fick se massa fint! Började med att ta oss upp till parken sen längs kusten till Golden Gate Bridge, över bron till Sausalito och sen tillbaka till vandrarhemmet längs gatorna. San Francisco är förvånansvärt att cykla i sålänge man håller sig på cykelvägarna som är markerade. Vilket vi inte gjorde på vägen tillbaka men, men.
 
 
Patricia och Sarah på Golden Gate Bridge!
 
En glad Sarah och Sausolito
 
San Francisco - Vanessa CarltonEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin