Hit The Road Jack

Arizona/Utah Roadtrip - Del 3
 

Dag 3 åkte vi upp till Lake Powell som är ytterligare en nationalpark. Hade campingen på stranden och stjärnhimlen var helt galen.
 
 
I det här området hade vi något som jag hade sett mest fram emot. Antelope Canyon. Man går inne i ravinen och väggarna har så mjuka former och varma färger och man blir avslappnad bara av att vara där inne. Vi tog en väldigt tidig tur, 6:30, för då var det mycket mindre människor och det är jag glad för. Det var ett så himla häftigt ställe.
 
 
 
På eftermiddagen klättrade vi upp till Horseshoe Bend. Hade inte så mycket förhoppningar om det stället, trodde det var ett överreklamerat turistattraktion men jag blev positivt överraskad. Var en nervkittlande känsla att stå där uppe och kolla ner på Colorado River. De hade inga räcken alls så man fick se till att hålla sig ifrån kanten och det var 45 grader varmt när vi vandrade den 1,5 km långa kullen dit men var häftigt.
 
 

Page, som staden heter, var den sista i Arizona innan vi förflyttade oss över gränsen till Utah. Måste bara säga att jag tyckte det var skoj hur stor skillnad det var på storlekarna på statsskyltarna.
 
 
 
Hit The Road Jack - Ray CharlesEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Mamma

Vilka otroligt häftiga upplevelser. Ser fram mot att få se alla bilder o höra om allt du varit med om när du kommer hem. Puss o kram

2015-08-06 @ 23:04:31
Postat av:Fia

Härliga bilder. Utah och Arizona är såna underbara delstater med allt att se :) Du missade dock en viktig plats- The Wave. Dock inte så enkelt o få tillstånd o gå dit men helt klart en once in a lifetime grej :D

Svar: Tack :) hade inte ens hört talas om det! får försöka om jag kommer tillbaka nån gång! :)
Malin

2015-09-04 @ 09:45:16 URL: http://fiascorner.se

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin