Grand Canyon

Arizona/Utah Roadtrip - Del 2
 

Dagen efter begav vi oss mot Grand Canyon. Åkte några timmar och fick till slut syn på en skylt där de stod "Grand Canyon National Park". För övrigt är det en väldigt dålig idé att anlända dit vid lunch på en lördag under semestertider. Var lång kö för att komma in i parken och att hitta parkeringsplats vid information centret var ju bara att drömma om så jag hoppade ut och hämtade lite info medans Michelle stannade i bilen. Men när vi väl var klara med det och kunde åka in i parken blev det bättre.
 
 
Är väldigt smidigt i Grand Canyon, man ställer bilen på parkeringen och sen åker men med en buss som går längs hela kanten och stannar på de olika utkiksplatserna. Man kan även gå emellan dom och de gjorde vi på vissa ställen. Hade varit kul att vandra ner i ravinen med men det stod överallt att man absolut inte ska försöka göra det på bara en dag för man orkar inte klättringen upp på samma dag och vi hade inte tid att stanna där tillräckligt länge men kanske återvänder nån gång med camping i åtanke.
 
 
Fick i alla fall se både solnedgång och soluppgång och det var väldigt fint. Var massa vilda djur dessutom, rådjuren var så vana vid människorna att de gick precis vid vägkanten och bergsgetterna var mer intresserade av mat än det faktum att det stod människor några meter bort. Men kul att se när de skuttar omkring på väggarna.
 
 
Solnedgång vs. Soluppgång. Tror de senare var min favorit
 
Grand Canyon - Bella´s LullabyEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Anonym

Avis ånej kram pappi

2015-08-03 @ 08:56:57

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin