Forgettable

Venice Beach
 
Så Los Angeles, dit alla svenskar vill åka för att bo och leva. Personligen ha jag ingen aning om varför. Är inget större fan av den här staden. Den är gigantiskt stor, överallt jag skulle åka tog det 2-3 timmar med bussen. Enkelväg. Det är galet mycket folk här och de flesta är rätt konstiga om jag ska va helt ärlig. Nja, LA hamnar inte på listan över favoritställen. Men har ändå haft en rätt härlig tid här. Vandrarhemmet var väldigt mysigt, låg högt upp med utsikt över en park och havet, nära till en strand och människorna där var supertrevliga så har träffat mycket nytt folk.
 
Utsikten från vandrarhemmet
 
"Våran" strand och några klippor i närheten
 
Måstet i LA är ju att besöka Hollywood så tog mig dit med Mickey en av de första dagarna. Kollade på stjärnor i marken och såg hollywood-skylten på avstånd. Var en himla massa stjärnor på den där gatan. Tror det var Jennifer Lopez som fick stjärna nr 2500.
 
 
Eftersom jag är den som är den så ville jag ta mig närmare Hollywood-skylten. Så jag tog mig en promenad. 4 timmar senare, efter svordomar, svett, trappsteg, blåsor på fötterna, lite mer svordommar och en himla massa knallande på vägar och stigar upp och ner i hollywoodbergen så kom jag äntligen fram. Fick se en himla fin utsikt över LA däruppifrån och det var rätt coolt att se skylten så när men ush vilken "promenad" det var. Vill nog inte ens tänka på antalet km jag knopade ihop. Borde haft runkeeper på.
 
Några av de trappor jag knallade upp för och en molnig utsikt över LA
 
Framme!!
 
Tog bussen (eller snarare 4 olika bussar) ut till Venice Beach en av dagarna. Ett väldigt speciellt ställe. Sjukt mycket liv och rörelse, superfin strand med en pir, surfare i vattnet och massa små shoppar längs gatan. Venice var nog min favoritdel av LA tror jag.
 
 
Ett litet mini-venedig, förtår nu varför (antar jag) det kallas Venice Beach
 
Sista kvällen gick vi ner till parken nedanför vandrarhemmet för de hade Shakespeare in the park så de hade en föreställning. Shakespeare är aningen luddigt dock, och även om min engelska är bra så är den inte så bra, så måste erkänna att jag inte förstod mycket av handligen men de var duktiga i alla fall.
 
Nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig till San Fransisco, mitt sista stop i USA innan jag flyger över till Nya Zealand!
 
Shakespeare in the park
 
Forgettable - Project 46, OliviaEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin