I Just Wanna Run

Så jag har roat mig med att utforska Scotland senaste veckan. Velat åka dit rätt länge men inte blivit av. Passade dock bra nu så jag passade på. Åkte tidigt på måndagen och fick se en trevlig soluppgång på vägen dit. Tyckte väldigt mycket om Scotland måste jag säga, det är härlig natur, mysig arkitektur och scottar är bara så sjukt trevliga! Nog de trevligaste folk jag träffat. Hade några härliga dagar där i alla fall. Tog flyget upp till Edinburgh där jag bodde och gick mest omkring och kollade första dagarna. Bl.a. upp till slottet och runt på små söta gator.
 
Den andra dagen fick jag för mig att jag skulle upp och klättra till Arthur´s Seat. Tog nån timme att klättra dit upp (man ser berget på bilden till höger här över precis), men var en härlig utsikt därifrån och jag hade fint väder så var en rätt trevlig utflykt. Så satt där uppe och kollade ut över stan och åt kakor med solen i ansiktet. Man kan ju ha de värre liksom. Efter det besökte jag en fabrik där de gjorde kiltar mm. Kände mig lite tvungen att köpa en scottsrutig halsduk där. Kände inte att kilt var min grej.
 
 
Sista dagen i Scotland begav jag mig iväg på en dagstur upp till Loch Ness genom det scottska höglandskapet med ett gäng på 10 pers och vår charmiga skotte James som guide. Mycket mäktiga berg och fins sjöar fick vi se och jag träffade ett par jättetrevliga tjejer från venezuela. Fick även lite film inkastat i de hela då vi besökte både ett slott som användes i serien Game of Thrones och lanskapet där Hogwarts spelades in från Harry Potter-filmerna. Upp vid Loch Ness stannade vi i staden Fort Augustus och åt lunch och kollade efter Nessie. Hon kände sig dock inte sällskaplig den dagen men hittade en rätt söt metallvariant i alla fall. Skottarna är ett väldigt stolt folk och har många memorials sen kriget, besökte ett av dom på vägen hem som jag tyckte om. Inte riktigt säker på varför men jag fastnade för den statyn.
 
 
Innan jag åkte hem tog jag en sväng ner till London för att kolla på juldekorationer och hälsa på Kat och Yohann. Tycker om London. Hade dock förträngt hur mycket folk det är där. Tog en sväng i Hyde Park och där var det rätt lugnt men Oxford Street gav mig en smärre chock. Men hade trevligt i alla fall och det var väldigt roligt att träffa Yohann och Kat igen.
 
 
 
I Just Wanna Run - Kait WestonEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin