Hide And Seek

Det är ingen hemlighet att jag gillar att resa. Att sitta på en flygplats i väntan på ett plan är ett av mina favoritställen att befinna mig på. Medans jag iakttar kvinnan som springer med flygande röda sjalen och handväska bakom sig för att hinna med sitt plan eller det stressade affärsmannen i kostym som kollar på klockan var 10e sekund medans han väntar på att gå igenom säkerhetskontrollen så har jag en märkligt lugn känsla i kroppen varje gång jag befinner mig på en flygplats.  För det innebär att jag är på väg någonstans. Jag är på väg till ett ställe som jag kanske inte varit på förut. Träffa människor jag inte träffat. Lära mig någonting nytt om mig själv eller om stället jag ska till. Känslan av att inte behöva passa på något eller någon annan än mig själv.
 
Därför tänkte jag nu lista 4 av mina drömresor.
 
 
RIDA GENOM MONGOLIET
 
Jag har halkat in på en blogg som heter "Young Adventures", är en tjej som reser runt hela världen och upplever alla möjliga spännande saker. En av dessa saker är att hon red runt i en nationalpark i Mongoliet. Man är en grupp på 10-15 personer och jag har för mig de var iväg i 3 veckor. Man tar sig fram med häst, badar i åar, sover i tält under stjärnhimlen och har ingen kontakt what so ever med omvärlden i form av telefon och internet av den enkla anledningen att det inte finns någon täckning där uppe i bergen. Man utforskar en värld i norra Asien som få människor besöker och lär sig landets sätt. Tycker det låter awesome.
 
Bilden kommer från Young Adventures och om ni vill läsa om hennes upplevelse hittar ni det HÄR
 
 
 
TJERNOBYL
 
Kanske en liten lustig grej att vilja åka in i ett radioaktivt område men jag vill det i vilket fall. Att åka in i en stad där allting bara är lämnat vind för våg i en evakuering och naturen har tagit över. Vet inte riktigt varför det lockar mig. Men det gör det.
 
 
 
ANTARKTIS
 
Jag är ju egentligen en som föredrar de varmare breddgraderna men Antarktis lockar ändå något enormt. Jag kan bara tänka mig hur landskapet tar andan ur en och hur liten man skulle känna sig när man är där. och det finns pingviner. Jag menar hallå? Vem kan motstå pingviner?
 
 
 
KLÄTTRA UPPFÖR KILMANJARO
 
Jag skulle antagligen svära som en borstbindare innan jag tog mig upp till toppen och vara redo att ge upp fler gånger än vad som går att räkna men jag skulle ändå vilja ge det ett försök. Att spendera ett antal dagar till att ta mig upp till toppen på Afrikas högsta berg. Men får nog träna lite mer innan jag ger mig på den utmaningen.
 
 
 
Vi får se om jag lyckas ge mig iväg på dessa resor. Några av dom kan man ju hoppas på i alla fall förr eller senare.
 
Hide And Seek - Imogen HeapEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin