HANGING ON

Sen sist jag skrev här har det hänt en himla massa. Jag har varit i Danmark och Frankrike, bokat resa till Irland och köpt biljetter till bråvalla festival, jag har firat min mors 50års dag men en stor fest, har haft en inneboende som både flyttat in och ut, firat valborg med ett härligt gäng människor, min telefon gick sönder men tack o lov hade jag garantin kvar (med 2 veckors marginal (!) ), jag har bestämt att jag ska till nya zealand i höst, fått reda på att jag har boende tills jag flyttar, har fått en kropp som en 80årig gumma med alla möjliga fel på och jag har jobbat. Har säkert hänt mer saker men har över lag varit en extremt händelserik månad för mig och de i min närhet.
 
En till sak som har hänt är att jag är klar med mitt examensarbete. Jag menar på riktigt klar. Skickade in den för 30 min sen. Helt sjuk känsla. Hängt över mig i 2 år och nu är jag klar. Eller inte riktigt, har redovisning och lite sånt kvar men den värsta delen är över. Hoppas bara jag inte blir underkänd för då lägger jag mig som en boll på golvet och stannar där.
 
Efter det tänker jag fokusera på att ha en awesome sommar med mina vänner och familj.
 
Hanging On - Ellie Goulding
 
ps. för er som är intresserade av schemat så är det uppdaterat nu för sommarenEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin