HANGING ON

Sen sist jag skrev här har det hänt en himla massa. Jag har varit i Danmark och Frankrike, bokat resa till Irland och köpt biljetter till bråvalla festival, jag har firat min mors 50års dag men en stor fest, har haft en inneboende som både flyttat in och ut, firat valborg med ett härligt gäng människor, min telefon gick sönder men tack o lov hade jag garantin kvar (med 2 veckors marginal (!) ), jag har bestämt att jag ska till nya zealand i höst, fått reda på att jag har boende tills jag flyttar, har fått en kropp som en 80årig gumma med alla möjliga fel på och jag har jobbat. Har säkert hänt mer saker men har över lag varit en extremt händelserik månad för mig och de i min närhet.
 
En till sak som har hänt är att jag är klar med mitt examensarbete. Jag menar på riktigt klar. Skickade in den för 30 min sen. Helt sjuk känsla. Hängt över mig i 2 år och nu är jag klar. Eller inte riktigt, har redovisning och lite sånt kvar men den värsta delen är över. Hoppas bara jag inte blir underkänd för då lägger jag mig som en boll på golvet och stannar där.
 
Efter det tänker jag fokusera på att ha en awesome sommar med mina vänner och familj.
 
Hanging On - Ellie Goulding
 
ps. för er som är intresserade av schemat så är det uppdaterat nu för sommaren
Tillbaka till toppen

If You Ever Come Back

Så eftersom min kära mor fyllt 50 känns de ju inte mer än rätt att man ska hitta på nåt speciellt, därför blev det en resa till Paris bara ho och jag över några dagar. Vi stegade upp i Eiffeltornet (duktiga och tog trapporna istället för hissen), åt goda bakverk (blev helförälskad i eclair´s), åkte båt på floden i solnedgång, hängde med Mona Lisa, besökte ett slott, åt gott och vandrade bort den goda maten med månnga km. Vill nog inte ens tänka på hur mycket vi gick. Men jag föredrar att gå i städer man inte bor i, man ser så mycket mer när man vandrar omkring på smågator på väg mot ett mål än om man tar kollektivtrafiken dit. Vi hade tur med vädret större delen av resan så var härligt. Var en väldigt mysig resa med min käre mammi. 
 
 
 
If You Ever Come Back - The Script
 
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin