COME HOME

Så har haft en väldigt lugn och skön dag. Upp i ottan för att testa yoga med mamma. (För övrigt är det nog det värsta passet jag varit på så lär knappast göra om det men nu har jag testat iaf!) Och eftersom det är semledagen var vi ju tvugna att äta semlor efter det. Jag inser ironin i det. Men det var gott i alla fall. Och eftersom det desutom är pannkakans dag idag så var jag ju faktiskt tvungen att äta pannkakor till middag. Jag menar hallå? Det var oxå gott.
 
Tog en liten promenad förut, solen sken ju! Nästan. Lite grann iaf. Var så varmt och skönt så jag tog bara tröja och väst och knallade bort mot ett stort parkområde. Där var det inte lika varmt och skönt, blåste som tusan! kanske lite dumt att jag lämnade jackan hemma. Men det ger mig vårkänslor att bara ha väst så jag ångrar inget! Våga trotsa vintern!
 
Så nu ligger jag och myser i soffan och drömmer mig bort till andra världar.
 
Come Home - Chappo
Tillbaka till toppen

Bröder

När jag går till spårvagnen eller affären är det ett ställe där det alltid är en massa små fåglar. Dom sitter där och kvittrar och tuggar på frön och badar i vattenpölarna pch dom är så söta. Så kameran fick följa med när jag skulle ner och handla förut. Och för er information, det är mycket svårare att göra kåldomar än vad man kan tro.
 
 
 
 
Bröder - Linus Svenning
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin