Little By Little

Var på gymmet med min käre syster imorse och körde skiten ur mina ben så imorn kommer jag inte kunna gå. Dom kommer skratta åt mig på jobbet när jag vankar omkring och inte kan plocka upp alla saker jag alltid har en förmåga att tappa. Men de får jag väl bjuda på, ett skratt förlänger livet.
 
Var ambitiös och gjorde lasagne när jag kom hem. och inte för att skryta men den blev asgod! Har gått åt skogen senaste gångerna jag gjort de för de har blivit totalt smaklöst och bläigt men hällde i lite nya saker idag o de blev hyperbra så de ska jag göra hädanefter med! så nu har jag massa matlådor. yey!
 
Måste nämna lite tråkigt också. Det brinner för fullt nere i Australien bara 2 mil från Bakers Hill och massa människor har blivit av med sina hus i Mundering. Gör mig lite lessen att tänka på och lite orolig för alla jag känner som bor där. Än sålänge har dom klarat sig. Hoppas de lyckas släcka branden inom snar framtid. Är lite läskigt de där.
 
Little By Little - Ulf Nilsson
 En trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin