Why Am I Crying

Jag har blivit besatt. Av te. Jag som nästan aldrig dricker te! Nu vill jag ha de hela tiden, när jag pluggar, när jag sitter i soffan, till frukosten, på väg hem från jobbet. Förstår inte. Men det är roligt att köpa nya sorter att testa. Anledningen till att jag skrev om te var att jag just tänkte gå o göra iordning en kopp. Ifall nu undrade.
 
Har varit och jobbat på Fix idag. Var skoj, även om de kändes konstigt. Det är ett sommarjobb = det ska vara sommar när jag jobbar där = jag fick sommarkänslor. Väldigt mysko. Men trevligt var det och jag ska tillbaka på torsdag.
 
Har även fått ytterliggare ett bevis på att min viljestyrka står i skogen och växer. Jag som inte skulle köpa kort på factory fitness har gjort det i alla fall. Jag hade ju kort på frikis, de är ju lite dyrt, man måste binda sig på ett helt år, friskis låg ju så bekvämt bokstavligen ovanpå jobbet. Tror ni att något av dessa argument funkade? Nope. Så har haft ett träningspass med en av ledarna idag och imorn kommer jag inte kunna gå. Men det blir morgondagens bekymmer.
 
Bara om ni vill ha tips om en film, kolla på The Impossible, en verklighetsbasserad film om tsunamin i Thailand 2004. Riktigt bra och gripande film. Rekommenderas!
 
Men nu tänker jag göra min kopp med te!
 
Why Am I Crying - Molly SandénEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin