Let It Go

Så jag och mamma och Milla och Maud var på factory fitness idag för en prova på genomång. Och vilket gym! Toppmodernt, stort, lyxigt, relaxavdelning. Hade väldigt gärna skaffa ett kort där. Dock har jag kort på friskis&svettis kort fram till maj eller något sånt och har ingen lust att betala dubbelt. Samt att man var tvungen att binda upp sig på ett helt år. Har lite svårt för sånt, tycker inte alls om att binda upp mig på saker. Hade ångest bara av att ta halvår på friskis liksom. Men sjukt häftigt ställe iaf.
 
Åkte till citygross och tog en fika med mamma och sprang in och handlade där med. Av någon anledning blir det alltid oerhört dyrt när jag är där. Dom har så mycket roligt. Hittade bl.a. en ugnsform med avtagbar kant för 29 :-. Den var ju på rea! Och så hade tidningen Baka kommit ut med ett nytt nummer idag så då behövde jag ju köpa den med liksom.. Plus en massa annat. Blev en dyr historia. Tur jag inte handlar där så ofta.
 
Anledningen till att jag skulle dir från början var att jag skulle göra australienska pajer. Testade i somras men dom blev inget bra så skulle testa igen. De smaka inte som i australien men dom blev inte helt dumma för det. Riktigt okej faktiskt.
 
Svängde förbi syrrans och nicklas lägenhet med. Dom är ju i thailand. Nej jag är inte avundsjuk. Okej då, kanske lite. Eller massor. Muppar. Aja, om du läser det här sis, lägenheten står kvar, blommorna har fått vatten och posten intagen. Puss&Kram!
 
Tack o hej!
 
Let It Go - Frozen SoundtrackEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:mamma

Av den andledningen följde jag inte med in för man kommer alltid ut med en massa bra att ha saker. Tack för idag/kram

2014-02-04 @ 22:04:07

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin