Cover Me Up

Har haft min första lediga dag idag efter att ha jobbat i 10 dagar. Vart så himla skönt. Den här veckan har varit ett rent helvete att jobba med kort på personal, löning och långa tider. Men har 2 korta dagar framför mig nu och sen får jag vara ledig en dag igen så får vila upp mig då.
 
Har i alla fall vart lite produktiv idag. Pluggade ett par timmar, var på gymmet med mamma, lunchat med syster och nu håller jag på att tvättar. Borde försöka hitta nånting att ordna till matlåda till imorn oxå.. Men kanske gör det imorgonbitti innan jag börjar istället.
 
nu tänker jag göra mig lite kvällsmat och titta på nån mysig film.
 
Cover Me Up - Jason Isbell
Tillbaka till toppen

Why Am I Crying

Jag har blivit besatt. Av te. Jag som nästan aldrig dricker te! Nu vill jag ha de hela tiden, när jag pluggar, när jag sitter i soffan, till frukosten, på väg hem från jobbet. Förstår inte. Men det är roligt att köpa nya sorter att testa. Anledningen till att jag skrev om te var att jag just tänkte gå o göra iordning en kopp. Ifall nu undrade.
 
Har varit och jobbat på Fix idag. Var skoj, även om de kändes konstigt. Det är ett sommarjobb = det ska vara sommar när jag jobbar där = jag fick sommarkänslor. Väldigt mysko. Men trevligt var det och jag ska tillbaka på torsdag.
 
Har även fått ytterliggare ett bevis på att min viljestyrka står i skogen och växer. Jag som inte skulle köpa kort på factory fitness har gjort det i alla fall. Jag hade ju kort på frikis, de är ju lite dyrt, man måste binda sig på ett helt år, friskis låg ju så bekvämt bokstavligen ovanpå jobbet. Tror ni att något av dessa argument funkade? Nope. Så har haft ett träningspass med en av ledarna idag och imorn kommer jag inte kunna gå. Men det blir morgondagens bekymmer.
 
Bara om ni vill ha tips om en film, kolla på The Impossible, en verklighetsbasserad film om tsunamin i Thailand 2004. Riktigt bra och gripande film. Rekommenderas!
 
Men nu tänker jag göra min kopp med te!
 
Why Am I Crying - Molly Sandén
Tillbaka till toppen

Let It Go

Så jag och mamma och Milla och Maud var på factory fitness idag för en prova på genomång. Och vilket gym! Toppmodernt, stort, lyxigt, relaxavdelning. Hade väldigt gärna skaffa ett kort där. Dock har jag kort på friskis&svettis kort fram till maj eller något sånt och har ingen lust att betala dubbelt. Samt att man var tvungen att binda upp sig på ett helt år. Har lite svårt för sånt, tycker inte alls om att binda upp mig på saker. Hade ångest bara av att ta halvår på friskis liksom. Men sjukt häftigt ställe iaf.
 
Åkte till citygross och tog en fika med mamma och sprang in och handlade där med. Av någon anledning blir det alltid oerhört dyrt när jag är där. Dom har så mycket roligt. Hittade bl.a. en ugnsform med avtagbar kant för 29 :-. Den var ju på rea! Och så hade tidningen Baka kommit ut med ett nytt nummer idag så då behövde jag ju köpa den med liksom.. Plus en massa annat. Blev en dyr historia. Tur jag inte handlar där så ofta.
 
Anledningen till att jag skulle dir från början var att jag skulle göra australienska pajer. Testade i somras men dom blev inget bra så skulle testa igen. De smaka inte som i australien men dom blev inte helt dumma för det. Riktigt okej faktiskt.
 
Svängde förbi syrrans och nicklas lägenhet med. Dom är ju i thailand. Nej jag är inte avundsjuk. Okej då, kanske lite. Eller massor. Muppar. Aja, om du läser det här sis, lägenheten står kvar, blommorna har fått vatten och posten intagen. Puss&Kram!
 
Tack o hej!
 
Let It Go - Frozen Soundtrack
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin