Honestly

2014 är snart över. Tack o lov, seriöst, vad har det vart med det här året? Uppbrott, uppsägningar, sjukdomar, ambulanser och varför inte avsluta med en liten brand på nyårsafton? Så tack o hej 2014, kommer inte sakna dig. Satsar på ett bättre 2015. Det börjar ju med en resa till Asien, måste ju båda för ett bra år?
 
Men ska inte bara gnälla, har hänt trevliga saker med. Vart ute o rest en hel del, umgåtts med vänner och familj och framför allt, äntligen fått min examen. Sitter på tåget upp till Gävle nu för att tillbringa sista timmarna av 2014 med några kära vänner. Gott nytt år!
 
 
Honestly - Carl Cartee
Tillbaka till toppen

Do You Want To Build A Snowman?

När det är sånt väder som det är nu så tycker jag faktiskt ganska bra om vintern. Kallt och lite lagom med snö. Tycker det är mysigt och vackert. Rycktas dock om mildare väder närmsta dagarna men man kan ju hoppas att de har fel, vore trevligt att få behålla snön ett tag till i alla fall.
 
 
 
 
Do You Want To Build A Snowman? - Frozen Soundtrack
Tillbaka till toppen

Elphant Love Medley

Har tillbringat ett antal timmar i köket både igår och idag med att baka tårtor till en 60-års fest. Var aningen kaotiskt till och från men fick ihop lite tårtor i alla fall. Gick bättre än vad de brukar göra, är väl som mamma säger, man lär sig av sina misstag. Har ju gjort de här tårtorna några gånger nu. Men de är ju kul att de är uppskattade. Men är allt lite stel i axlarna nu.
 
 
Elphant Love Medley - Moulin Rouge
Tillbaka till toppen

My Only Wish

24 December har återigen kommit och gått. Har ätit god mat och julgodis, spelat det årliga spelet med hazard, Sofie som var tomte och delade ut paket, pyntat vår (aningen glesa) gran, öppnat julklappar (fick massa fina saker för övrigt), kollat på kalle anka och svensson, svensson och umgåtts med min kära familj. Precis som det ska vara på julen med andra ord. Enda som saknades var min snö. Men tycker annars att det var en mysig julafton. God Jul från oss!
 
 
My Only Wish - Mistletoe Singers
Tillbaka till toppen

Chemical

Idag är det 3:e advent. Och om 1,5 vecka är det julafton. Julkänslorna lyser dock med sin frånvaro. Men igår var det lucia och vad passar inte bättre än att ha en liten glöggfest då? Så vi bjöd in vänner och bekanta och åt gott och drack glögg. Mumsigt värre.
 


 
Chemical - Kerli
Tillbaka till toppen

Feed The Flames

Har vart i bakartagen idag och gjort chokladpraliner med hasselnöt- och gräddkolafyllning. Är sjukt galet kladdigt att göra men ganska roligt. Är lite ny på det här med att temperera choklad och hålla på men alltid roligt att lära sig nya saker. Gjorde ett par med vitt choklad och lakritspannakotta för ett tag sen men dom här blev bättre.
 
Jobbade för första gången igår sen sjukskrivningen. Har gått och smått klättrat på väggarna så var kul att få något att göra igen.
 
 
 
Feed The Flames - Michael Malarkey
 
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin