Beneath Your Beautiful

Idag kände jag något jag inte känt på många år. Jag kände motivation till att plugga. Jag satt här och skrev på min uppsats i godan ro när jag insåg att jag faktiskt tyckte det var kul att skriva. Är många år sedan jag kände det och förhoppningsvis innebär det att spärren har släppt. Att jag faktiskt kommer att kunna göra det här utan alltför stor ångest. Man kan ju hoppas i alla fall. I vilket fall så tog jag tillfället i akt och skrev klart min proposal så nu ska den bara skickas in och se om den blir godkänd.
 
Funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Borde åka och träna, haft en riktigt lat helg så skulle inte direkt skada. Men börja med att laga nåt och äta. Kanske.
Tillbaka till toppen

Rockin' the ride

Efter en dag med 10 timmar buss, ett kontokort som är ledset och ett antal kassar fyllda med saker med mig hem har jag överlevt ännu en dag i Ullared. Har inte vart där på ca 3 år så var kul att se alla förändringar, även om jag gjorde mig bered att gömma mig när mamma pekade på skylten "tv-inspelning pågår". Hur som helst hitta jag allt möjligt smått och gått. Bl.a. Lite saker till lägenheten, flyttade ju hemifrån (igen) i lördags, så är numera norrköpingsbo!  Vill inte tänka på hur mycket pengar jag spenderat senaste dagarna... Men den som känner för att komma och hälsa på är varmt välkommen! 

Rockin' The Ride - Army Of Lovers
Tillbaka till toppen

ANGEL WITH A SHOTGUN

Efter ett antal timmar av frustration och tålamod har jag äntligen fått ordning på sen stationära datorn vilket innebär att jag numera har någonstans att jobba med de saker jag lärde mig i gävle eftersom den datorn faktiskt klarar dom programmen. Jippi! Eftersom jag slutar på fix på fredag, flyttar tlll norrköping på lördag och sedan har en månad ledigt så är tanken att jag ska komma igång med det där igen då jag kommer ha tid att angagera mig helt i det. Så får se hur det går. Lite tråkgt att det är sista veckan på fix, haft en kul sommar, helt underbart gäng att jobba med!
 
Angel With A Shotgun - The Cab
Tillbaka till toppen

Walk On Water Or Drown

Jag har härmed bestämt att 3 september är mina favoritdag. Har haft en otroligt bra dag! Och eftersom ni frågade så snällt tänker jag berätta varför. Det började med att jag skulle till tandläkaren, ingenting jag sett fram emot då jag såg alla tusenlappar försvinna framför mina ögon då jag misstänkte att jag hade massa hål. Men icke! Behövde inte laga något alls och jag kände att jag plötsligt hade mycket lättare att andas. Puh. Gick för att betala, och, hör och häpna! Tack vare att jag tackat jag till frisktandvård så fick jag undersökningen på köpet! Ana min glädje! Med ett stort leende gick jag ut till bilen. Där står parkeringsvakten. Jag hade glömt sätta i p-skivan. F***n. MEN, eftersom det tydligen är min dag idag, när jag kom fram till bilen fick jag en sur blick och ett buttert "Du har tur idag". Hans maskin är trasig så han kunde inte skriva ut nån böteslapp. Tiihi! Resten av dagen gick som en vanlig dag men jag var så glad efter morgonen så humöret har vart på topp! Ullis hade inte lika tur, för ett par veckor sedan gick ugnen sönder på jobbet när rutan explodera, nu var det stora frysens tur. Så hela frysen tömdes och våra snälla grannar på våningen ovan har nu fullt med våra saker i deras frysar.
 
Så inte för att skryta men jag har haft en awesome dag!
 
Walk On Water Or Drown - Mayday Parade
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin