Stealing Cars

Så idag ska vi prata om kyrkor. "Kyrkor? Vad har hon nu fått i skallen" gissar jag att du tänker nu. Inte så märkvärdigt faktiskt. Gick förbi en på vägen till jobbet häromdagen och tog lite kort och så var det med det. Men nu när vi ändå är inne på ämnet kan jag meddela att jag inte är speciellt förtjust i kyrkor, de är stela, opersonliga och varje gång jag tvingas gå in i en kyrka känner jag mig lite allmänt illa till mods. Om jag någon gång i framtiden kommer gifta mig lär det inte bli i en kyrka! Men det finns en sak jag faktiskt älskar med kyrkor! Exteriören. Från utsidan är kyrkor extremt häftiga, de  är så detaljerade och tanken bakom byggandet är väl eftertänkt. Linjer går ihop på ett fantastiskt sätt och skapar en byggnad som reser sig mot skyn och är allmänt maffig.En av mina favoritkyrkor är Notre Dame i Paris. Där har vi en häftig kyrka.
 
Så se där. Helt anti kyrkor är jag inte. Och nu vet ni det. Ifall ni undrade liksom.
 
 
 
  
 
Stealing Cars - James Bay
Tillbaka till toppen

You Can´t Kill Rock´n´Roll

Så har kommit in i jobbet igen efter en månads ledighet. Det är rörigt, stressigt och förvirrande men väldigt kul. Speciellt med tanke på att hela mitt jobb har byggts om så alla är lika förvirrade vilket gör att vi alla springer omkring som virra höns och försöker få ordning på saker och ting. För tillfället skulle jag nog beskriva min arbetsplats som ett halvt organiserat kaos. Kan inte tänka mig att det ser annat än roligt ut om man står på utsidan och iaktar. Sålänge man inte väntar på att bli betjänad vill säga. Då är man nog inte så road.. Men vi har kul i alla fall!
 
Gick på stan efter jobbet idag och råkade handla ett par nya stövlar.. oooooops.... Men dom är fina. Kollade på en kappa också men visade ett exempel på hög självdisciplin (inte så vanligt, jag vet) och köpte den inte. Kan även varit min snåla sida som spelade in men, men. Vi låtsas att det var självdisciplin.
 
 
You Can´t Kill Rock´n´Roll - Sugarplum Fairy
 
Tillbaka till toppen

Autumn Leaves

Eftersom det var så härligt väder idag och det är så vackra färger ute så beslöt jag mig för att ge mig ut med kameran på en promenad. Var dock en sådan där dag som man har ibland när man tänker massa spännande bilder och hur man ska få till dom men i slutändan så blir det bara chokladpudding av allting. Så av de 184 korten jag tog var det ca 10 som var användbara? Men jag är inte bitter för det för det var en härlg promenad och när jag kom hem bakade jag bröd som blev mumselimumsigt.  Jag är dock lite bitter pga av kameran. Den är kapput. Vill inte alls längre. Dags för en ny tror jag. Får bli nästa sak att spara till efter min nya resa.
 
Men några bilder kan ni få se i alla fall.
 
Autumn Leaves - Susan Boyle
 
Tillbaka till toppen

Rain Street

Norrköping -> Sälen -> Norrköping -> Uppsala -> Gävle -> Rimbo -> Norrköping. Sammanlagt ca 1530 km. Det är vad jag roat mig med senaste veckan. Vart på utflykt i Sverige och klättrat på fjäll och träffat gamla vänner. Började med att åka till Sälen med syrrans pojkväns familj och ut och vandra på fjället. Rätt härlig natur där uppe i Dalarna. Lite lagom vandring på 6,5 timme första dagen (ooooops..) och en lite kortare (2 timmar) andra dagen. Var lite trött i benen sen men var en väldigt trevlig och underhållande helg.
 
Snart iväg till Linköping och fira Frida som fyller år. Sen hem imorn och sen är min lediga månad slut för på måndag börjar jag jobba igen. Jippi.
 
 
Rain Street - The Pogues
 
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin