Next To You

Jag mår illa. Bakade en kladdkaka med fudge imorse och det resulterade i att jag råkade äta en bit. Eller två. Möjligtvis tre. Men gott var det. Är inne i en bakperiod. Bakade tårta och marränger i söndags till fars dag och i lördags gjorde jag chokladbollar. Det som inte är så bra är att jag äter upp de desutom.. Hmm..
 
Det finns en sak jag vill göra. Eller, det finns många saker jag vill göra men just nu var det en specifik sak jag tänkte på. Åka till New York. Vandra runt bland skyskraporna, hoppa in i en gul taxi, åka skridskor i Central Park, gå till Central Station och ta kort på klockan, åka upp till toppen av Empire State Building,  åka till Brooklyn och shoppa i second hand butiker, gå till Ground Zero, ja det finns oändligt med saker att göra i New York. Som många av er vet och som jag nämnt förut är jag ingen stadsmänniska men nångonting med New York lockar mig. En stad som aldrig sover, full av liv och rörelse, samtidigt som du kan hitta små delar där allting är lugnt och fridfullt. Och tänk allting man kan fotografera. New York verkar vara en väldigt fotovänlig stad och jag skulle gärna gå på utflykt med en kamera där.
 
Jag tror att New York är en väldigt charmig stad.
 
 
 
Next To You - Jordin SparksEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin