Breath Again

Har kommit in i vardagen här hemma igen, faktiskt hänt en hel del senaste tiden. För det första har jag fått jobb på ett café i Norrköping där jag jobbar deltid. Sjukt skönt att jag fick jobb så pass fort.
 
Annars har jag blivit jagad av en ilsken tjädertupp, blivit meddragen att springa vårruset i norrk (som förövrigt gik bättre än föräntat), vart med på en sminktjotahejti på Body Shop, vart på 60-årsfest, rensat halva trädgården. Typ det. Joinade även den mörka sidan ytterliggare och skaffade mig en iPhone som jag sagt att jag aldrig skulle göra men, men, i och med kanske jag till och med kan vara duktig o blogga lite flitigare.
 
Men tills dess bjuder jag på en bild milla tog på mig o mammsen på vårruset så att ni får bevis!
 
 
Breath Again - Sara Barellies
Tillbaka till toppen

If I lose My Self

Sen jag kom hem har jag helt tappat vad jag ska skriva på denna blogg. Förut har jag ju skrivit om vad som hänt o de har ju vart en hel del, numera känns mitt liv helt plötsligt väldigt händelselöst. Går omkring hemma, letar jobb, umgås med vänner och familj. Ungefär det som händer. Vad kommer härnäst i mitt liv? Who knows. Är lite rörigt. Funderar på att ta en liten paus från bloggen tills något nytt händer.
 
Jag återkommer. Nån gång i framtiden. Men tills dess, ciao!
 
If I Lose My Self - OneRepublic, Alleso
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin