METROPOLIS

Midsommar har kommit och gått och jag hade en trevlig dag med Milla och hennes vänner ute i en söt liten stuga på landet. Hur trevligt ställe som helst, jag kulle inte ha något emot att bo där trots att de varken hade el eller vatten. Vi roa oss med att spela kubb, grilla och sitta och prata (även ha väldigt hetsiga diskussioner titt som tätt, lite kul att lyssna på) i mysigt sken från ljus. Imorn blir det till att börja jobba igen.
 
 
Metropolis - Owl City
Tillbaka till toppen

LEAVE THE WORLD BEHIND

Blir en snabb summering igen. Nån dag ska jag väl komma igång och skriva lite vettiga inlägg men tills dess får ni hålla er till godo me dessa små uppdateringar. Så.. hmm... ungefär så långt jag kom i att skriva. Men kan ju medela att jag numera är stolt ägare till en boxningssäck! Är hur kul som helst! Jobbigt som tusan men är nog en av de roligaste träningsformerna jag vet. Har även klippt av mig mitt hår. Eller snarare sofie har gjort de. Känns lite konstigt med så kort hår, har inte haft det på massor av år. Men skönt oxå. Kikar på flygbiljetter lite titt som tätt till olika delar av världen. Är lite sugen på att åka nånstans. Kan dock inte bestämma mig för vart. Mamma o ja drog fram poolen under kvällen så i sommar ska det badas. Jag ignorerar det faktum att i befinner oss i Sverige och ser optimistiskt fram emot en solig och varm sommar!
 
Bara för att få med en bild så kan ja ju oxå berätta att jag var med Sofie, Nicklas och mamma och gick runt Ågelsjön på 8,8 km tror ja de är? En skaplig promenad men är fint där. Här är Sofie och Nicklas på vår lilla kafferast.
 
 
 
Leave The World Behind - Lune
Tillbaka till toppen

I Need Your Love

Jobb, jobb, jobbelijobb. Typ det jag sysslat med senaste dagarna och det är helt ok liksom. Rätt kul och jag har snälla arbetskamrater. Har för övrigt fått ett till jobb som jag ska ha under sommaren. Ytterliggare ett café, men i Söderköping. Fix konditori, så kom in och ta en fika om ni är i trakterna.
 
Annars då.. inte mycket, Pappa fyllde år igår så var massa folk här och vi åt mumsig smörgåstårta. namnam. Ska jobba nästan hela veckan nu men sen är jag ledig några dagar, se om ja hittar på nåt roligt då.
 
I Need Your Love - Calvin Harris, Ellie Goulding
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin