FIRE BURNING

Dagarna knallar sakta på och det händer inte alltför mycket. Lite händer dock, t.ex. så flyttade Kat ut idag så igår var vi på stranden på kvällen och badade och grillade känguru. Var riktigt gott kött btw. Var vid en fin liten sjö ganska nära gården, Lake Leschenaultia. Säg det snabbt tre gånger! Så för tillfället är det bara jag och Yohann på gården. Tråkigt att Kat har åkt men kommer en ny tjej på fredag så får väl se vad de är för filur. Regnat en hel del senaste dagarna så ni som läst och hört om alla bränder här nere, vi är inte i riskzonen. Inte just nu i alla fall och förhoppningsvis stannar det så. Har runt 45 grader värme nu för tiden, kommer frysa ihjäl när jag kommer tillbaka till sverige igen.
 

Fire Burning - Sean Kingston
 En trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:mamma

Ser ju ut som klarsjön/kram

Svar: jo lite grann :)
Malin

2013-01-08 @ 18:56:04
Postat av:Alex

Men Malin, man äter väl inte söta kängurus heller, va va?!..saknar dig förresten, kommer du hem snart eller? pussokram på dig=)

Svar: ja vet, fick lite dåligt samvete :$ men var gott i alla fall ;) saknar dig med! kommer väl hem nån gång i framtiden, men trivs rätt bra där ja är nu ^^ kramar!!
Malin

2013-01-09 @ 14:34:45

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin