Road Trippin'

Så tillslut kom vi iväg på vår lilla roadtrip ner till Margaret River. Så jag, Yohann, Kat och Sille hade en härlig helg och såg en massa spännande saker. Bl.a. en grotta med vatten som var så stilla att det såg ut som en spegel, formationerna i taket speglade sig i vattnet och gjorde så att de såg ut som att det var städer under vattenyttan, hur coolt som helst! Var lite läskigt att gå in dock, man gick bokstavligen ner i ett hål i marken. Men var lätt värt det. Gjorde en hel del annat med:
 
- Var på en vinodling (Margaret River är mest berömt för sina vingårdar) och provsmakade viner och en annan där de gjorde likör.
- Åkte till en chokladfabrik och åt världens godaste glass.
- Besökte stranden och såg en stingrocka på lite under en meter som simmade omkring i strandkanten.
- Firade Australian Day på en pub med livemusik och med tatueringar i ansiktet.
- Bodde hos Kat´s gammelfarbror i Augusta i ett fint hus med utsikt över havet.
- Tillbringade 12 timmar i bilen.
- Såg en stor örn sitta och äta på en död känguru.
 
Så hade i allmänhet en awesome helg. Älskar roadtrips!
 
Road Trippin' - Rock Riot
Tillbaka till toppen

HIGHWAY MAN

Sååå, saker och ting gick inte riktigt som planerat. Tanken var att jag, Sille och Kat skulle på en liten roadtrip ner till Margaret River idag. Kom dock inte långt innan luckan på motorhuven flög upp och slog sönder hela vindrutan. Tji fick vi. Men vi klara oss utan skador och ett par snälla herrar stannade och hjälpte oss tillbaka till farmen med luckan på deras flak. Men eftersom vi bor hos en snäll familj får vi låna deras bil istället så ger oss av imorgon. å idag ägnade vi åt oss att ha en liten bbq nu när vi är samlade allihopa på samma ställe igen. Älskar reunions!
 
 
 
Highway Man - Hoffmeastro
Tillbaka till toppen

THE MAN WHO CAN´T BE MOVED

Yey, jag har fått paket! Ahlgrens bilar & mjölkchoklad! Är jag konstig som får hemlängtan på grund av det? Men kan meddela att det smakar ljuvligt!
 
The Man Who Can´t Be Moved - The Script
Tillbaka till toppen

MEMORY

I've given myself a souvenir that I'm never gonna lose!

 
Memory - Susan Boyle
Tillbaka till toppen

BLEEDING LOVE

Så eftersom visa anser att jag inte hör av mig tillräckligt ofta och berättar att jag lever är det väl lika bra att skriva ett inlägg, var ett tag sen sist. Inte för att det händer så mycket, jobbar mest. Men har verkligen kommit in i livet här och det känns inte som ett tillfälligt jobb utan mer som att jag faktiskt lever här så kommer bli konstigt när jag åker. Men har börjatt planera lite för vad ja ska göra efter så är ivrig att få komma iväg på det med. Men måste tjäna ihop mer pengar. Vem visste att det är så dyrt att resa??
 
Har ju hur som helst fått en ny huskamrat i alla fall. Eliza från Nederländerna. Trevligt tjej som är lätt att ungås med. Var ute och red med henne häromdagen vilket var riktigt nice. Har inte blivit mycket ridande på grund av värmen men har sjunkigt ner till lite kyliga 30 grader nu så tror jag ska ge mig ut på en ridtur ikväll med.
 
Nåt annat spännande som hänt? Nope, inte direkt. Var försiktiga där hemma med is och halka, läser på aftonbladet ibland och verkar inte vara alltför härligt väder för tillfället.
 
Bleeding Love - Leona Lewis
Tillbaka till toppen

DREAM A DREAM

 
Dream A Dream - Charlotte Church
Tillbaka till toppen

FIRE BURNING

Dagarna knallar sakta på och det händer inte alltför mycket. Lite händer dock, t.ex. så flyttade Kat ut idag så igår var vi på stranden på kvällen och badade och grillade känguru. Var riktigt gott kött btw. Var vid en fin liten sjö ganska nära gården, Lake Leschenaultia. Säg det snabbt tre gånger! Så för tillfället är det bara jag och Yohann på gården. Tråkigt att Kat har åkt men kommer en ny tjej på fredag så får väl se vad de är för filur. Regnat en hel del senaste dagarna så ni som läst och hört om alla bränder här nere, vi är inte i riskzonen. Inte just nu i alla fall och förhoppningsvis stannar det så. Har runt 45 grader värme nu för tiden, kommer frysa ihjäl när jag kommer tillbaka till sverige igen.
 

Fire Burning - Sean Kingston
 
Tillbaka till toppen

I LOVE IT

Så, ett nytt år. Igen. Tiden går ganska snabbt eller hur? Idag är det i alla fall 4 månader sedan jag lämnade mitt kära hemland för landet Down Under. Har hänt en hel del sedan dess. Har träffat massor av härliga människor, fått ta del av en austrialensk famlij och uppleva hur det är att verkligen bo i australien, inte bara resa. Har sett världens minsta pingviner, firat jul i 40 graders värme, besökt asien, badat i havet och massa mer. Vill tro att jag även utvecklas som människa en del under tiden. Har varit en upplevelse på många sätt och jag tror 2013 kommer föra med sig ännu mer äventyr. 2012 var ett bra år. 2013 kommer bli ännu bättre!
 
Kastar in lite bilder från nyår som jag spenderade nere i Perth med Yohann, Kat, Christina och Michaela. Var en lång natt med trevligt sällskap och mycket dansande. (Gissa om jag hade ont i fötterna efter??)

 
I Love It - Icona Pop
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin