High Country

5 dagar kvar. Sen blir det nya äventyr. Det har blivit dags för mig att lämna familjen Fraser och Bakers Hill (igen). Men den här gången lär jag inte komma tillbaka, i alla fall inte för att jobba. Åker upp längs kusten ett tag och därefter flyger jag till andra sidan av aussi. Ska bli spännande att se lite andra saker av detta gigantiska land.
 
Har varit lite dålig uppdatering senaste tiden detta pga att internetet inte fungerat men har inte varit mycket att skriva så spelar ingen större roll. Kom dock en ny backpacker idag som ska ta över efter mig, en irländsk tjej. Kommer inte ihåg namnet men hon verkar trevlig. Vad annars.. Var med Lou på ridskolan förra veckan medans hon tränade lite terränghoppning. Var på bio med Yohann, Sean och Lou och såg Safe Heaven. hmmm... Typ det. Nu är det dags att sova.
 
mmmmm! Cupcakes!!
 
High Country - Lee Kernaghan
Tillbaka till toppen

JET LAG

Just nu saknar jag att inte vara i Sverige måste jag erkänna.Alla lägger ut bilder på semlor. Jag ÄLSKAR semlor! Och jag får inte äta någon i år. Snyft. Kanske borde baka några här och se om australiensarna tycker om dom? Värt att tänka över.
 
Ledsen Malin som inte har några semlor! -->
 
Har klarat av ytterligare en vecka med arbete. Bara 2,5 veckor kvar nu. Gud vad tiden springer iväg. Rätt som det är är de väl dags att sitta på ett plan hem igen.Börjar tro att jag varit i Bakers Hill för länge nu, är det inte så när man springer på människor man känner i mataffären och man vet vad lokalborna vill ha i shoppen? Är i vilket fall ledig imorn. Ska se om Judy är snäll och låter mig låna bilen, isf tänker jag åka till sjön och tillbringa dagen där.
 

Något annat spännande som händer? Nope, inte speciellt. Kommit en ny värmevåg såhar legat runt 42 grader senaste dagarna. Tror dock jag ska ge mig ut på en ridtur lite senare i alla fall. Ni anar inte hur snabbt man anpassar sig till klimatet.
 
 
Jet Lag - Simple Plan feat. Marie-Mai
Tillbaka till toppen

TAKE THE NIGHT

So the Fraser´s is having an abandoned house on their land. Jag begav mig dit för att fota eftersom det är min lediga dag, dock dog batteriet. Smart som jag är kollade jag inte det innan jag gav mig iväg. Men fick ihop några bilder i alla fall. Tycker om huset, såg stora möjligheter om man skulle fixa iordning det.
 

Take The Night - For Our Hero
Tillbaka till toppen

Ho Hey

- Hämtat familjen på flygpatsen
- Bokat flygbiljett till Cairns
- Jobbat
- Ridit
 
Det är min vecka änsålänge.
Cheers.
 
Ho Hey - The Lumineers
Tillbaka till toppen

On the beach

Solen skiner, havet är blått, turnering i beachvolleyboll lite längre bort och jag, Sille och Kat som ligger och njuter på stranden. Livet är bra härligt ibland. Men är nu tillbaka på farmen igen och ska snart hoppa in i duschen och få bort all sand som jag har överallt. För övrigt hade dom stängt av två stränder i Perth på grund av en haj som simmade omkring i vattnet. (!) Inte vår strand dock men höll mig nära stranden i alla fall. För säkerhets skull.
 
På söndag ska jag ner till flygplatsen och hämta upp familjen som kommer hem igen. Längtar lite efter det, har saknat dom.
 
För övrigt x2 ser jag spindlar överallt. Och dom är stora! Ish! Undrar om de är spindelsäsong eller vad det är som pågår..
 
 
On The Beach - Sonic Palms
 
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin