Save Me, San Francisco

Det är jobbigt att ha främmande. Det innebär att man måste städa. Vilket det i o för sig var dags för i alla fall men ändå. Kommer en hel hög folk från universitet imorn som ska fira nyår och de ska bli sjukt kul att träffa alla så det trumfar att behöva städa. Kan nog bli en väldigt trevlig nyår i år.
 
Var hus-/häst-/kattvakt i natt hemma hos föräldrarna. Katterna var inte sammarbetsvillga fotomodeller. Hade svårt att vara still. förutom när dom sov. och det har jag ju inte alls bilder på förut liksom. Fick en liten bild innan katten smet iväg i alla fall. 
 
 
Save Me, San Francisco - Train
 
Tillbaka till toppen

Another Empty Bottle

S då vr ytterliggare en jul över. Tillbringades med familjen hemma hos föräldrarna med god mat, massa hembakat julgodis, kalle anka, julklappar och julklappsspel. Gick faktiskt riktigt bra för mig i år vad gäller spelet. Fick massa fina julklappar, mycket bak och kökssaker så nu kan jag ägna massa tid i köket och testa roliga recept! Fick även pengar och presentkort så idag köpte jag en julklapp åt mig själv. en helt ny systemkamera! Insett att jag nu har både nikon, sony och canon. Va blir de nästa gång? En pentax kanske? Men lär ta ett tag, jag tycker om min nya kamera. den är fin.
 
Kommande bilderna är dock inte från en vettig kamera utan från min mobil, vilket är ursäkten till kvaliten men, men. God jul i alla fall!
 
 
Another Empty Bottle - Katy McAllister
Tillbaka till toppen

What´s This?

Haft en ledig dag idag. Vart den tog vägen vet jag inte men den var säkert trevlig. Lyckades i alla fall åstadkomma lite tryfflar. Sist jag gjorde dom gick det inte alls bra, den här gången gick det bättre!
 
 
What´s This? - The Nightmare Before Christmas
Tillbaka till toppen

So Contagious

Idag var nog en av de längsta arbetsdagarna på länge. Har ingen aning om varför, vart full fart hela dagen, ja menar, är ni medvetna hur galna människor blir när de gör sin sista-minuten-shopping till julklapparna? Ni anar inte. I vanliga fall går ju tiden fort när det är mycket att göra men idag stod klockan verkligen still. Hade de rätt bra annars. Fick en julklapp av chefen. Lite nyfiken, men tänkte vänta till julafton. Som bara är några dagar iväg nu. helt sjukt. Kanske borde kolla på lite julfilmer för att komma in i julkänslan. Så vilken ska vi ta, nu är det jul igen? ensam hemma? grinchen som stal julen? sett alla ett antal gånger men det hindrar mig inte från att se dom igen.
 
Jag vill ut och resa. Typ imorgon. Osis att jag jobbar på söndag.
 
So Contagious - Acceptance
Tillbaka till toppen

Everything We Had

“And the Grinch, with his Grinch-feet ice cold in the snow,
stood puzzling and puzzling, how could it be so?

It came without ribbons. It came without tags.
It came without packages, boxes or bags.

And he puzzled and puzzled ’till his puzzler was sore.
Then the Grinch thought of something he hadn’t before.

What if Christmas, he thought, doesn’t come from a store.
What if Christmas, perhaps, means a little bit more.”

 
Bakat pepparkakor och lussekatter, plockat fram tomtar och adventljus & stjärnor, julklappar inhandlade, lyssnat till julmusik och druckigt glögg. Men julkänslan lyser med sin frånvaro. Gör mig lite lessen. Skyller på vädret, 10 grader varmt i december? What the hell? Fick ju lite snö men försvann ju direkt. Inte ok. Håller tummarna för att få snö på julafton så att jag med min barnasjäl kan få en mysig jul med familjen. Blir det nog även utan snö men det är vad jag önskar mig i julklapp. Snö till julafton.
 
 
Everything We Had - The Academy Is...
 
Tillbaka till toppen

Fairy Tale Of New York

Har haft en pysseldag idag med julklappsköp, julgodisskapande, matlagning och städande. Samt ett litet besök från mormor. Känner mig riktigt produktiv. Ska bara köra ett lass tvätt så anser jag mig färdig för idag.
 
Fick för mig att jag ville göra fudge så det gjorde jag. Det blev sött. Inte så konstigt eftersom de består av socker, sirap och vit choklad mer eller mindre. Så man behöver inte många bitar. Men blev rätt gott.
 
 
 
 
Fairy Tale Of New York - Ronan Keating
Tillbaka till toppen

Fast And Furios

Var med mamma i Globen på Stockholm International Horse Show i fredags, lika mysigt som alltid och jag älskade shownummret i år för det påminnde om hur det brukade vara i tiden. Mysigt i alla fall men lite sorgligt att det är sista året, nästa år är det tydligen "Sweden International Horse Show" som gäller och ska hållas i Friends arena. Kommer sakna att tillbringa dagen i vår kära glob.
 
En annan sorglig sak är Paul Walker. Jag är ingen som brukar skriva om kändisar men detta blev jag väldigt berörd av och det var en så tragisk och hemsk olycka att jag bara var tvungen att skriva ett par ord om det. Vila i frid.
 
 
 
 
 
Fast And Furios - Exaile, Delysid
 
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin