Five Minutes To Midnight

Så jag har läst inlägg hela veckan om olika människor som börjat studera och vart på nollning.  Och gissa vad? Jag blir faktiskt lite avundsjuk och nostalgisk av det. Jag saknar den där känslan man får av att komma till ett nytt ställe, pirret i magen över att inte känna någon, förväntan över de nya kurserna man ska ta, ta anteckningar på första sidan i de nya blocket, hitta rätt i korridorerna efter rätt klassrum och träffa nya lärare. Allt som allt tycker jag det är rätt kul. Jag har för tillfället ingen lust att tillbringa någon längre tid i skolan men nån dag kommer jag nog sitta vid skolbänken igen. Om inte annat bara för att vara med på nollningen, det är ju så himla roligt! Jag kommer bara ihåg min nollning men glada minnen så därför blir jag lite ledsen över detta prat och ilska om att nollningen bara är förnedrande. Det ska givetvis inte gå till överdrift men i 99% av fallen är nollningen helt frivillig och det är ingen som klandrar dig om du inte vill vara med, samt att det är ytterst sällan det är förnedrande på ett sånt sätt att man mår dåligt av det. Det är synd att det vill ta bort något som är en del av skolandan och något som för okända människor närmare varandra för att sedan bli vänner. Men det är bara min åsikt.
 
Är för övrigt fortf sjuk men känner mig bättre än vad jag gjorde i morse så antar att det hjälpte att bara ligga i soffan hela dagen. Hoppas det är en kortisförkylning. Tills på måndag är jag frisk. Så de så.
 
Five Minutes To Midnight - Boys Like Girls
Tillbaka till toppen

Between Us

Så tänkte att jag iaf ska lyckas få till ett inlägg per månad, borde jag väl klara av. Så månadens inlägg ska få handla om, hör och häpna, Australien! Lite inderekt iaf. Har nämligen haft besök av Louise under några dagar! (Dottern i familjen som jag bodde hos för er som glömt bort mina små äventyr). Så har pratat en massa engelska, kört omkring i vårt kära östergötland och tagit tåget upp till stockholm där vi vandrade omkring och lyckades hamna både i en parad med hästar vid slottet och en liten gratiskonsert med Loreen. Har haft det väldigt trevligt hur som helst och nu har jag aussiabstinens bara för att vi pratat massa minnen. Ska dock testa göra pajerna vi hade i shoppen imorn så kanske dämpar det lite i alla fall! För övrigt håller jag på att bli sjuk. Mupp. 
 
 
 
Between Us - Peter Bradley Adams
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin